Çoğu kitle 6-13 yaş arası. Birde kendilerine "jiniolmuşhayatım bilmemneolmuşhayatım" diye nickler koyuyorlar ya, sinirden deliye dönüyorum. Gecen bir fanla konuştum, maksimum yaşı 9.
Bak Utku bunlar akıllanmaz. 2. Sınıfa giden bir fan gördüm. Sana discord dan fotoğrafını atarım. Gör bak. Bunlar bir de kendilerine 17 yaş diyorlar. Hepsi 17 yaş. Allah ALLLah kısacası bu müzik zevkinden çok tapma gibi bir yere gelmiş.
Şimdi bende bir soru var. K-pop neden seviliyor? Tamam kitlesi ergenlerden ve Kore fanlarından oluşuyor. (üyelerden hangisi erkek hangisi kadın o bile belli değil.) Bana aşırı garip ve kötü geliyor. Sevenler niye sevdiğini anlatabilir mi?
Diğer ülkeleri bilmem ama Türkiye'de kp*p'u sevenler sevmek için seviyor. Arkadaş gruplarına katılmak için, "Ben kp*p seviyorum" diyebilmek için seviyorlar.
Zil sesinde bunu duya duya sevmeye başladım.
2022 versiyonuda hoşuma gitmedi değil.
Açıp k pop dinlemem dinleyecek bir şeyi yok korece tamam yabancı şarkıda dinlerim ama yok bundan olmaz.
New rules falan güzel beğeniyorum.
K-pop bütün şarkıları<new rules, another love, no lie, ı wanna be your slave, bon appetit, bad romance.