K-pop neden seviliyor?

K-pop seviyonuz mu

• Evet

Oy: 13 5,7%
  • Hayır

Oy: 58 25,3%
  • Nefret ediyorum

Oy: 62 27,1%
  • Bayılıyorum

Oy: 6 2,6%
  • Rezalet bir şey

Oy: 80 34,9%
  • eh biraz diyelim

Oy: 10 4,4%

• Oy verenlerin toplamı
    229
Vallahi fanı değilim ama kpop severim. Basslar falan çok hoş geliyor. Zevk meselesi. Blackpink seviyorum. Şu aralar dinlememeye çalışıyorum sevgilim metalci dinleyince kızıyor hanımefendi.
Sizin kişisel zevkinize karışan biri sizi cidden seviyor mu acaba? Düşündüm doğrusu. İnsanı olduğu gibi sevmeyen birine çok bağlanmayın derim.

Konuya açıklık getireyim. Herkesin zevki farklıdır kimsenin müzik zevkine karışamayız fakat k-pop fanları kadar cringe ve toxic fanlar yok. Hepsi ergen. Mustafa Kemal Atatürk ile k-pop'u karşılaştırıp k-pop'u tercih edenler var. Üstelik söyledikleri müziklerde güzel değil. En son merakımdan k-pop grubundan birisi rap söylüyordu. Baktım nasıl bir müzik diye, keşke bakmasaydım. Rap ile alakası yok. Söyledikleri kelimeler şarkı ile bağımsız. Hem fanları kötü hem de şarkıları. Bunlarla kalmaz iken çoğu fanları k-pop üyelerine tapıyor.

Bak Utku bunlar akıllanmaz. 2. Sınıfa giden bir fan gördüm. Sana discord dan fotoğrafını atarım. Gör bak. Bunlar bir de kendilerine 17 yaş diyorlar. Hepsi 17 yaş. Allah ALLLah :D kısacası bu müzik zevkinden çok tapma gibi bir yere gelmiş.
Gerçek bunlar. Sudelerin hepsi 17 yaşında. Geçen internette gezinirken Allah'mı BTS'mi? diye soranı gördüm. Ataput'mu yoksa BTS'mi diye soranı dahi gördüm. (Atatürk ile dalga geçmedim bu mesajımda.) BTS senin vatanın için ne yaptı?

Gerçek hocam. Ben bununla alakalı video yapmıştım. Bazı velet bozuntuları işte. Büyüyünce de akıllanmazlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı