K-pop neden seviliyor?

K-pop seviyonuz mu

• Evet

Oy: 13 5,7%
  • Hayır

Oy: 58 25,3%
  • Nefret ediyorum

Oy: 62 27,1%
  • Bayılıyorum

Oy: 6 2,6%
  • Rezalet bir şey

Oy: 80 34,9%
  • eh biraz diyelim

Oy: 10 4,4%

• Oy verenlerin toplamı
    229
Zil sesinde bunu duya duya sevmeye başladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2022 versiyonuda hoşuma gitmedi değil.
Açıp k pop dinlemem dinleyecek bir şeyi yok korece tamam yabancı şarkıda dinlerim ama yok bundan olmaz.
New rules falan güzel beğeniyorum.
K-pop bütün şarkıları<new rules, another love, One kiss, ı wanna be your slave, bon appetit, bad romance.

Hocam BP nin son şarkısı çalıntı zaten. Bir dinleyin sesleri de cırtlak kaplumbağa sevişme sesi gibi Allah affetsin. Bunlar sesi için değil, tipi için seviliyorlar.

Diğer ülkeleri bilmem ama Türkiye'de kp*p'u sevenler sevmek için seviyor. Arkadaş gruplarına katılmak için, "Ben kp*p seviyorum" diyebilmek için seviyorlar.
Eki Görüntüle 1556173
Bu kanal gerçek mi?

Hocam bpnin son şarkısı çalıntı zaten. Bir dinleyin sesleri de cırtlak kaplumbağa sevişme sesi gibi Allah affetsin. Bunlar sesi için değil, tipi için seviliyorlar.

Bendensin. Samsung'un arama sesinden gerçekten nefret ediyorum.

Zil sesinde bunu duya duya sevmeye başladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2022 versiyonuda hoşuma gitmedi değil.
Açıp k pop dinlemem dinleyecek bir şeyi yok korece tamam yabancı şarkıda dinlerim ama yok bundan olmaz.
New rules falan güzel beğeniyorum.
K-pop bütün şarkıları<new rules, another love, no lie, ı wanna be your slave, bon appetit, bad romance.

Bu daha iyi:

1666971851119.png

Neden 5 şık var ve bu şıkların ortası yok?
Ben dinlemiyorum, dinleyene saygım var. Her K-pop dinleyen BTS'e tapmıyor, yakın bir karşı cins arkadaşım da Blackpink dinliyor, dinledim bi' kaç şarkısını. Bana hitap etmiyor ama herşey herkese hitap edecek diye bir şey yok.

Eki Görüntüle 1556176
Neden 5 şık var ve bu şıkların ortası yok?
Ben dinlemiyorum, dinleyene saygım var. Her k-pop dinleyen Bts'e tapmıyor, yakın bir karşı cins arkadaşım da blackpink dinliyor, dinledim birkaç şarkısını. Bana hitap etmiyor ama her şey herkese hitap edecek diye bir şey yok.

Evet nötr sayılıyor ama eh şıkkı da ekleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı