K1C yazıcı Creality Cloud uygulamasına bağlanmıyor

Arda Çakal

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce yazıcıyı ilk aldığım zaman yazıcıyı kurdum ve sonra uygulamasına yazıcıyı ekledim. O zaman sıkıntısız bir şekilde yazıcıyı uygulamaya eklemiştim ancak kamerasına erişim sağlayamıyordum. Sadece bilgisayardan görebiliyordum, bu benim için çok büyük bir hüsrandı. Tamam iyi hoş en azından baskının kaç saati kalmış bitmiş mi, devam mı ediyor, bunları görebiliyordum. Ta ki 1 ay önce gelen güncellemeden sonra artık yazıcıyı uygulamaya bile ekleyemez oldum. Sonra 1 hafta önce bir güncelleme geldi ve notlarda artık uygulamadan kameraya erişebileceğimizi ve bu sorunun düzeltildiği yazıyordu. Sevinmiştim, sorun çözüldü sandım, güncellemeyi yaptım ve sonuç yine hüsran. Bu sorunu yaşayan, K1C kullanan arkadaşlar veya bu sorunu çözmüş arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Hep birlikte Şikayetvar'dan şikayet oluşturursak belki dikkatlerini çekmeyi başarırız.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-06 saat 12.16.38_b1c0a64f.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-06 saat 12.16.38_b1c0a64f.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 64
Kardeşim bende de aynı problem var dün dilimleme hatası ile uğraştım cloud dilimleme yapmıyordu sonra dilimleme yapmaya başladı bu seferde makineyi görmüyor ağ talep hatası yada internet yok hatası alıyorum kafayı yemek üzereyim böyle marka olmaz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı