K95 Platinum Switch tercihi

Klavye geldi, gerçekten muazzam bir şey.Hele dokunuş hissiyatı bitirdi beni. Speed Switche ön yargı ile bakmıştım ama iyi ki speedi seçmişim hiç rahatsız olmadım yazı yazarken, tam benlikmiş.

Paketleme sağlamdı ama boşluk tuşu yerinden çıkmış halde geldi, bilerek mi yapmışlar çözemedim. Tuşları tek tek kontrol ettim aşırı bir yay sesi filan yok.

Yazılımda biraz sıkıntı çektim,her hangi bir ayar yaparken Rgb donup kalıyordu ya PC ye reset atmam gerekir yada kabloyu çıkarıp takmam lazımdı, ben de eski bir sürüm yükleyerek sorunu çözdüm. Ayrıca klavye üzerindeki usb girişi şarj için kullanmaya çalıştım ama beğenmedim çok yavaş alıyor.

Bu arada İtopya üzerinden K95 Platinum 700 tl yapmışlar, ilgilenen olursa kaçırmasın bence.

Hayırlı olsun. Beğeneceğinizden emindim zaten.
Bütçe yeterliyse kesinlikle K95 bu fiyata alınır keyifle kullanılır. Cidden ışıklandırması olsun hissiyatı olsun on numara bir ürün tavsiye ederim.

Klavyeyi çok beğendim fakat değişime gönderdim. Çünkü kutuyu açtığımda bilek desteği poşetinde deformasyon, metal klavyede çizik ve ezik gördüm (bu hasarı benim vermiş olmam imkansız). Kutuda hasar yoktu. Klavyenin poşeti de daha önceden açılmış izlenimi verdi. İçime sinmedi ve değişim için email attım. Ertesi gün arandım “gönderin değişim yapalım bu tür ürünlerde fabrikasyon hatası olabiliyor” dedi bir hanımefendi. İnternette itopya ile ilgili tonla kötü yorum okudum ama bana gayet nazik kibar bir dille yardımcı olacaklarını ilettiler. Upsden yeni gönderi kodu emaili geldi ama değişim mi oldu yoksa ürünü tekrar geri mi gönderdiler bilemiyorum. Malum kötü yorumlar insanı korkutuyor. İnşallah telefonda bana denildiği gibi değişim yapılmıştır.

Son düzenleme:
Umarım en kısa zamanda sorunun istediğin şekilde çözülür.
Anlamadığım şey İtopyada K95 platinum neden K70 ten daha ucuz ? Bunlardan hangisi daha güncel ?

Umarım en kısa zamanda sorunun istediğin şekilde çözülür.
Anlamadığım şey İtopyada K95 platinum neden K70 ten daha ucuz ? Bunlardan hangisi daha güncel ?
Evet K95 daha eski bir ürün. Ama K70 mk2 indirim zamanlarında K95 den 60 tl daha ucuzdu. Şu sıralar kampanya var sanırım K95 lerde.

K70 mk2 K70 in güncelleştirilmiş hali. Ben Rgb logo detayı eklendiğini, ses tekerleği iyileştirildiğini bir de multimedya tuşlarının iyileştirildiğini biliyorum. Halen daha memnun musunuz acaba üründen bir aksilik çıkmadı inşallah?

Hayır çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Yerinden çıkan boşluk tuşu için mesaj attım, bizimle alakası yok dediler kargodan olabilirmiş, kafaya takmadım bu şekilde kullanacağım.Yazılım için eski bir sürüm bulup yükledim problem çıkarmadı.
Senin klavyenin son durumu nedir ?

Benim klavyeyi de ayıpsızı(sıfır kutu aynı ürün) ile değişim yaptılar. İtopya hakkında internette yazılanları görmüştüm ön yargım vardı fakat çok memnun kaldım alışverişimden. Sorununuzu tatlı bir dille mail yoluyla anlattığınızda kesinlikle yardımcı olurlar diye düşünüyorum. İtopyayı da K95 speed i de tavsiye ederim. Teşekkürler İtopya

Hayırlı olsun tekrardan, sorunsuz kullanman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…