Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rezillik.

Savaş Cebeciyi tanımıyorum ama bildiğin adamın önünü kesmiş. Kavgaya zorlamış. Dava etmeli. Böyle saçma şey mi olur.

Tam olarak bu. Videolarda salona davet ediyor kavga için ama Kaan toplamış bir kamyon adam sokağın ortasında kavgaya zorlamış. Hatta ortada kavgaya zorlama bile yok direkt etrafını sarmışlar Kaan da üzerine çullanmış.

Grup arasında 2-3 tane Savaş'ın tanıdığı varsa 15-20 tane Kaan'ın elemanı var.

Savaş cebecinin afedersiniz böyle kapak olacağı belli idi, fakat orda herhangi bir başlangıç için bir şey denilmemiş, Kaan direk dalmış. Zaten her türlü savaş cebeci yenilecekti.

Hocam adam kim bilir 200kg bench atıyordur neden Kaan kazganı üstünden atmadı ya da atamadı?

İstediği ağırlığı kaldırsın birisi dövüşmeyi bilmiyorsa dövüşmeyi bilenin karşısında her türlü dayak yer. Boymuş kasmış önemi yok. Boşuna gidiyorlar basıyorlar sırf gösteriş, sıfır işlev.

Beyaz olan savaş cebeci neden vuramamış anlamadım? Güçlü kuvvetli adam bir kere vurmadı.

Tam olarak bu. Videolarda salona davet ediyor kavga için ama Kaan toplamış bir kamyon adam sokağın ortasında kavgaya zorlamış. Hatta ortada kavgaya zorlama bile yok direkt etrafını sarmışlar Kaan da üzerine çullanmış.

Grup arasında 2-3 tane Savaş'ın tanıdığı varsa 15-20 tane Kaan'ın elemanı var.

Direkt darp etmişler adamı. Başta Cebeci konuşmaya çalışıyor maymun gibi dalmışlar adama çok üzüldüm. Gerçekten tanımıyorum.

Ama bu ne resmiyete ne başka bir şeye sığar.

Kaan kazganın alacağını düşünenlerdendim, öyle de oldu. Ben de vücut geliştirmeyle uğraşıyorum ama kavga/dövüş bu işe benzemez. Teknik bildiği yok bişey bildiği yok kuralsız kavga edelim diyip boks eldiveniyle yumruk atarken story atıyor. Kaan Kazganın kariyeri kötü etkilenmez umarım. Olan oldu artık Savaş Cebeciye de sadece geçmiş olsun diyebiliriz. Boş boş iddialara gerek yok.

Olayın gelişebileceği tek farklı olay, aynı pozisyonda Kaan kalsaydı çok çok daha kötü bir sonuç olurdu.
Hocam sanırım Kaan'ın ilgilendiği spor hakkında pek bir bilginiz yok. Kaan ve bu sporu yapan diğer insanlar sadece yumruk atmayı öğrenmiyor. Ayakta dövüş için boks, kickboks, muay thai gibi sporları öğreniyorlar. Rakibi yere sermek için güreş, judo ve sambo gibi sporları kullanıyorlar. Rakibi yerde boğup pes ettirmek için jiu jitsu gibi sporları kullanıyorlar.
Yani Savaş üstte Kaan altta olsaydı da çok bir şey değişmezdi. Kaan yıllardır 15 20 çeşit sporun antrenmanını yapıyor ve yaptırtıyor. Savaş ise hayatında adam akıllı kavga etmemiş, dövüş sporlarlarıyla Kaan kadar alakası olmayan ve muhtemelen kilosundan dolayı kondisyonu zayıf biri.

Kavga kuralsızdı fakat bunun da bir edebi olmalıydı. Kaan, Savaş Cebeci lafını bitirmeden bir anda ona daldı. Cebeci, gardını alsaydı iş değişebilir miydi, pek sayılmaz fakat bu kadarda kısa olmazdı.

Cebeci'nin kaybetme ihtimali birçok yönden ağır basıyordu fakat dediğim gibi her ne kadarda kuralsız olsa da Kaan, rakibinin gardını almasını beklemesi gerekirdi.

Lakin, ortaya çıkan yeni kayıtlarda Kazgan'ın Cebeciye 7-8 kere "hadi" demesine rağmen Cebeci'nin halen tehditte bulunması ve yandan gelen "başla" komutu, Savaş Cebeci'nin hazıklıksız yakalanmasına sebep oldu.

Bir anda dalmıyor, defalarca söylenmiş başlaması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı