Nasıl ya? Sen olayı biliyor musun?Rezillik.
Savaş Cebeciyi tanımıyorum ama bildiğin adamın önünü kesmiş. Kavgaya zorlamış. Dava etmeli. Böyle saçma şey mi olur.
Nasıl ya? Sen olayı biliyor musun?Rezillik.
Savaş Cebeciyi tanımıyorum ama bildiğin adamın önünü kesmiş. Kavgaya zorlamış. Dava etmeli. Böyle saçma şey mi olur.
Tabi ki bende zaten Kaan kazganın kavgayı alacağını düşünüyordum ama bu şekil başlamamalıydı.Eğer altta Kaan kalsaydı yüksek ihtimalle travma geçirirdi fakat bir dövüçünün olayı zaten altta kalmamak.
Rezillik.
Hocam adam kim bilir 200kg bench atıyordur neden Kaan kazganı üstünden atmadı ya da atamadı?
Tam olarak bu. Videolarda salona davet ediyor kavga için ama Kaan toplamış bir kamyon adam sokağın ortasında kavgaya zorlamış. Hatta ortada kavgaya zorlama bile yok direkt etrafını sarmışlar Kaan da üzerine çullanmış.
Grup arasında 2-3 tane Savaş'ın tanıdığı varsa 15-20 tane Kaan'ın elemanı var.
Hocam sanırım Kaan'ın ilgilendiği spor hakkında pek bir bilginiz yok. Kaan ve bu sporu yapan diğer insanlar sadece yumruk atmayı öğrenmiyor. Ayakta dövüş için boks, kickboks, muay thai gibi sporları öğreniyorlar. Rakibi yere sermek için güreş, judo ve sambo gibi sporları kullanıyorlar. Rakibi yerde boğup pes ettirmek için jiu jitsu gibi sporları kullanıyorlar.Olayın gelişebileceği tek farklı olay, aynı pozisyonda Kaan kalsaydı çok çok daha kötü bir sonuç olurdu.
Kavga kuralsızdı fakat bunun da bir edebi olmalıydı. Kaan, Savaş Cebeci lafını bitirmeden bir anda ona daldı. Cebeci, gardını alsaydı iş değişebilir miydi, pek sayılmaz fakat bu kadarda kısa olmazdı.
Cebeci'nin kaybetme ihtimali birçok yönden ağır basıyordu fakat dediğim gibi her ne kadarda kuralsız olsa da Kaan, rakibinin gardını almasını beklemesi gerekirdi.
Lakin, ortaya çıkan yeni kayıtlarda Kazgan'ın Cebeciye 7-8 kere "hadi" demesine rağmen Cebeci'nin halen tehditte bulunması ve yandan gelen "başla" komutu, Savaş Cebeci'nin hazıklıksız yakalanmasına sebep oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.