Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam adam kim bilir 200kg bench atıyordur neden Kaan kazganı üstünden atmadı yada atamadı?
Başta Kaan profesyonel bir dövüşçü. Belki herhangi bir 70 kilo insanı üstünden rahatça atabilirsin ama adamın hayatı bununla geçmiş. Seni kolay kolay bırakmaz. Ayrıca Savaş'ın kondisyonu berbat.

Bir anda dalmıyor, defalarca söylenmiş başlaması.

O zaman ortada 1 kişi olur çeker boş alana der haydi kapışın şimdi. Savaş Cebeci ortada önünde bir düzine adam Kaan üzerine zıplıyor.

Bunun normali gideceklerdi salona ringde usulüne göre kapışacaklardı. Kaan her türlü yine alırdı ama bu şekilde sokağın ortasında önünü keserek yaparsan suçtur.

Tam olarak bu. Videolarda salona davet ediyor kavga için ama Kaan toplamış bir kamyon adam sokağın ortasında kavgaya zorlamış. Hatta ortada kavgaya zorlama bile yok direkt etrafını sarmışlar Kaan da üzerine çullanmış.

Grup arasında 2-3 tane Savaş'ın tanıdığı varsa 15-20 tane Kaan'ın elemanı var.
İlk tarafsız olarak, haklı olduğunu söylüyorum. Orada herkes Kaan'ı destekliyor fakat 1 ağızdan Savaş'ı desteklediği cümle çıkmıyor.

Hocam sanırım Kaan'ın ilgilendiği spor hakkında pek bir bilginiz yok. Kaan ve bu sporu yapan diğer insanlar sadece yumruk atmayı öğrenmiyor. Ayakta dövüş için boks, kickboks, Muay Thai gibi sporları öğreniyorlar. Rakibi yere sermek için güreş, judo ve sambo gibi sporları kullanıyorlar. Rakibi yerde boğup pes ettirmek için jiu jitsu gibi sporları kullanıyorlar.
Yani savaş üstte Kaan altta olsaydı da çok bir şey değişmezdi. Kaan yıllardır 15 20 çeşit sporun antrenmanını yapıyor ve yaptırtıyor. Savaş ise hayatında adamakıllı kavga etmemiş, dövüş sporlarlarıyla Kaan kadar alakası olmayan ve muhtemelen kilosundan dolayı kondisyonu zayıf biri.

Hocam haklısınız ama yani videoyu tekrar tekrar izledim ama yani o yumrukları görünce dediğiniz sporların hiçbirini görmüyorum tabii güçlüdür güçlü olmasına ama rastgele yumruk sallıyor bildiğiniz.

O zaman ortada 1 kişi olur çeker boş alana der haydi kapışın şimdi. Savaş cebeci ortada önünde bir düzine adam Kaan üzerine zıplıyor.

Bunun normali gideceklerdi salona ringde usulüne göre kapışacaklardı. Kaan her türlü yine alırdı ama bu şekilde sokağın ortasında önünü keserek yaparsan suçtur.

Hocam savaşın adamları zaten var ve videoyu çeken kişi savaş pes dediği anda herkese ayırması gerektiğini söylüyor anormal bir durum göremedim.

Hocam haklısınız ama yani videoyu tekrar tekrar izledim ama yani o yumrukları görünce dediğiniz sporların hiçbirini görmüyorum tabii güçlüdür güçlü olmasına ama rastgele yumruk sallıyor bildiğiniz.
Hocam buradan izleyerek yorum yapması kolay. Adam profesyonel dövüşçü, emin olun göründüğü gibi olmuyor. Kendinizden neredeyse 2 katı büyük bir adamı hem yatırıp kontrol altına almak bir yandan da vurmak kolay olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı