Kaan Sarıaydın'ın her şeyi bilmesi tesadüf mü?

YcLGaMeR

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2016
Mesajlar
90
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar; bu adam Kaan Sarıaydın, Beyaz TV'de çıkıyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Gündemle ilgili bilgiler veriyor. Mesela korona niye çıktı. Kendiliğinden mi vs. falan. Bir de düze çıkacağımız zamanın az kaldığını falan söylüyor. Biraz içimizi rahatlatıyor. Hani gündemde olan bitenle sürekli bir stres ya da bir öfke bir sinirli durumlar vs. bunlar olmasın diye konusuyor biraz da. Bu adam metasof, tüccar, ekonomist, globetrotter, hayırsever, yazar, profesyonel konuşmacı, spor meraklısıymış. Yani 3 bölümünü izledim haftada bir çıkıyor. Mesela en son SARS virusu Çin'de böyle bir şey duymadan önce Çin koronayı dünyaya ekonomik ve ayaklanma yaratmak için milleti sokağa dökmek için icat etti ama kendisinin başı yanacak olaylar bitmedi, yeni virüs dadanacak demişti çıktı sanırım. Başka şeyler de söylüyor. Yani tam olarak ne olacağını söylemese de bazı tarihler veriyordu. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen boş boş sinirleneceğime bir şekilde izlediğim zaman rahatlatıyor beni. Sizin düşünceniz nedir?

kaan-sariaydin-ustune-basa-basa-uya-G27F_cover.jpg
 
Senin her şey dediğin şey, aslında hiç şey. Ülkeleri, siyasetlerini, yakın tarihi, stratejilerini, sağlık ve ilaç sektörünü, kimyasal bilim ve enfeksiyon hakkında bilgin ve okuma kabiliyetin varsa sende bir şeylerin tahminlerini yapabilirsin. Tabiki beslendiği kaynaklar da olabilir.

"Bunca şey nasıl hiç bir şey olabilir?" diye soracak olursan da aslında ilgisi veya alanı ve konumu itibariyle kısmen bilmesi gereken şeyler.
 
Bu adama bir ara denk geldim de 5 dakika dinleyemedim. Bunun dediklerine zerre kadar itimat eden dinleyen, uyan varsa akıl hastanesine kapatılması şart veya en azından bir psikologa görünmeli.
 
Çin koronayı dünyaya ekonomik ve ayaklanma yaratmak için milleti sokağa dökmek için icat etti ama kendisinin başı yanacak olaylar bitmedi, yeni virüs dadanacak demişti.
Bu kurduğu cümle bile başlı başına adamı ciddiye almamak için büyük bir sebep.
 

Geri
Yukarı