3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 29 Aralık 2020 #1 Merhaba kablolarım çok düzensiz olduğu için Trendyol'dan bu ürünü almak istiyorum: cmtkablo sabitleme tutucu 6'lı masaüstü düzen kablo sabitleyici kablo Bu ürünü tak çıkar yap derken kablolarıma bir süre sonra zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Merhaba kablolarım çok düzensiz olduğu için Trendyol'dan bu ürünü almak istiyorum: cmtkablo sabitleme tutucu 6'lı masaüstü düzen kablo sabitleyici kablo Bu ürünü tak çıkar yap derken kablolarıma bir süre sonra zarar verir mi?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 29 Aralık 2020 #2 Sanırsam ürününüz aşağıdaki linkteki ürün değil mi? Bu ise bir zarar vereceğini sanmıyorum. CMT Kablo Sabitleme Tutucu 6 Lı Masa Üstü Düzen Kablo Sabitleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL CMT Kablo Sabitleme Tutucu 6 Lı Masa Üstü Düzen Kablo Sabitleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sanırsam ürününüz aşağıdaki linkteki ürün değil mi? Bu ise bir zarar vereceğini sanmıyorum. CMT Kablo Sabitleme Tutucu 6 Lı Masa Üstü Düzen Kablo Sabitleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL CMT Kablo Sabitleme Tutucu 6 Lı Masa Üstü Düzen Kablo Sabitleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 29 Aralık 2020 #3 En fazla dışındaki plastik biraz ezilir. Endişelenmenize gerek yok.