raif kırcı Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, benim kasamda kablo yönetimi yok ama ben kabloların toplu düzenli bir şekilde durmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2015
Merhaba arkadaşlar, benim kasamda kablo yönetimi yok ama ben kabloların toplu düzenli bir şekilde durmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2015 #2 Uzun kabloları çıkarın, kasanın yan kapağını (anakart tarafını) açıp oradan dolayarak geri takın. Boşta olan kabloları ise bağlayın. Artı 0 Eksi
Uzun kabloları çıkarın, kasanın yan kapağını (anakart tarafını) açıp oradan dolayarak geri takın. Boşta olan kabloları ise bağlayın.
KS KS raif kırcı Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2015 #3 Yapmam imkansız çünkü kabloları geçiriceğim o boşluk yok. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2015 Artı 0 Eksi