Kablolama yapıldıktan sonra kutu ne zaman takılır?

@allx Insallah efendim insallah Buyuk bi bekleyisteyim bende calisanlar genelde bilerek en son gunu soyluyorlar bana da saglik ocagindaki adam 10 gun surer demisti tam 10. gunde geldiler kutuyu taktilar Ben sokaktaki evlerin bitisini, daire ici ONT kurulumunu ve sinyal verilmesini bekliyorum muhtemelen cuma gunune kadar hepsi biter direkt 1000 mbps basvurucam Ugrasilmiyo valla 74 mbps yetmiyor acikcasi, bundan aylar once ilk bolgeme fiber geldiginde de yil bitmeden gelir demislerdi tam da o sekilde ilerliyor. Ben de daire icine kablo cekilmesini falan bekliyorum dedigim gibi + olarak belirttigim gibi eger yil basina sarkarsa sasirmayin ama o 1 gunluk tatile girmeden once bile feci calisirlar muhtemelen ki az is kalsin sonraki zaman dilimlerine o yuzden bence dedikleri gibi 2-3 hafta icinde gelir. Saygilar hocam iyi aksamlar diliyorum umarim en kisa surede ulkece yuksek internet hizlarina geceriz

@hazywie ben açıkcası 1 ocak tarihinden önce her şeyin hazır olacağını düşünüyorum yıllık hedefleri tutturmak adına genel olarak çalışmaları hızlandırdılar bence. herkesin süreci farklı ilerliyor o zaman bizde ilk daire, sonra apartmana bağlantıyı yapıp en sona kutuyu bıraktılar. kutuyu taktıktan sonra da test ekibinin gelmesini ve ok vermesini beklemek gerekecek değil mi? telekomun kapsam haritası sitesinden kontrol ettiğimde bizim adres hala hipernet olarak gözüküyor fakat yandaki binaya sokak-apartman bağlantısını sağlamadan sadece daire içi kablolar çekilmişken altyapıda fibernet gözükmeye başlamıştı. inşallah oradan gol yemem de orası da hızlıca güncellenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…