Kablolama yapıldıktan sonra kutu ne zaman takılır?

@hazywie hocam selamlar, dün akşam da bizim binaya sokaktan bağlantıyı sağladılar. dairelere kablo çeken arkadaş 10-14 gün demişti 14. günde yaptılar :D kutuyu ne zaman takarlar dediğimde de yakında gelir takarlar dediler. 2-3 hafta içerisinde en geç yıl başına kadar aboneliğinizi alırsınız dedi diğer adam. sigara içerken telekom ekibi gözlüyorum balkondan valla :Dkısa sürede hallolur inşallah hem sizin hem benim. :D
@allx Insallah efendim insallah :D Buyuk bi bekleyisteyim bende calisanlar genelde bilerek en son gunu soyluyorlar bana da saglik ocagindaki adam 10 gun surer demisti tam 10. gunde geldiler kutuyu taktilar :D Ben sokaktaki evlerin bitisini, daire ici ONT kurulumunu ve sinyal verilmesini bekliyorum muhtemelen cuma gunune kadar hepsi biter direkt 1000 mbps basvurucam :D Ugrasilmiyo valla 74 mbps yetmiyor acikcasi, bundan aylar once ilk bolgeme fiber geldiginde de yil bitmeden gelir demislerdi tam da o sekilde ilerliyor. Ben de daire icine kablo cekilmesini falan bekliyorum dedigim gibi + olarak belirttigim gibi eger yil basina sarkarsa sasirmayin ama o 1 gunluk tatile girmeden once bile feci calisirlar muhtemelen ki az is kalsin sonraki zaman dilimlerine o yuzden bence dedikleri gibi 2-3 hafta icinde gelir. Saygilar hocam iyi aksamlar diliyorum umarim en kisa surede ulkece yuksek internet hizlarina geceriz :D

@hazywie ben açıkcası 1 ocak tarihinden önce her şeyin hazır olacağını düşünüyorum yıllık hedefleri tutturmak adına genel olarak çalışmaları hızlandırdılar bence. herkesin süreci farklı ilerliyor o zaman bizde ilk daire, sonra apartmana bağlantıyı yapıp en sona kutuyu bıraktılar. kutuyu taktıktan sonra da test ekibinin gelmesini ve ok vermesini beklemek gerekecek değil mi? :D telekomun kapsam haritası sitesinden kontrol ettiğimde bizim adres hala hipernet olarak gözüküyor fakat yandaki binaya sokak-apartman bağlantısını sağlamadan sadece daire içi kablolar çekilmişken altyapıda fibernet gözükmeye başlamıştı. inşallah oradan gol yemem de orası da hızlıca güncellenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı