Çözüldü Kablolu bağlantı düşük hız veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyHawking

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımın Ethernet portu 1 yıldır bozuktu ve bugün teknik servisten düzeltilmiş halde kullanmaya başladım. Ancak kablolu bağlantı 10/10 Mbps hıza sabitlenmiş.
Wi-Fi ile bağlantı sağladığımda tam hızımı alabiliyorum. Kablolu bağlantıdaki bu kısıtlamayı nasıl çözebilirim?

Ekte kablolu ve Wi-Fi ile olan alınan bağlantı hızları var.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    37 KB · Görüntüleme: 47
  • 2.png
    2.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba. Bilgisayarımın Ethernet portu 1 yıldır bozuktu ve bugün teknik servisten düzeltilmiş halde kullanmaya başladım. Ancak kablolu bağlantı 10/10 Mbps hıza sabitlenmiş.
Wi-Fi ile bağlantı sağladığımda tam hızımı alabiliyorum. Kablolu bağlantıdaki bu kısıtlamayı nasıl çözebilirim?

Ekte kablolu ve Wi-Fi ile olan alınan bağlantı hızları var.

Ethernet kablosunu modemin diğer lan portlarına takıp dener misin?

Ethernet kablosunu modemin diğer lan portlarına takıp dener misin?
Bazen bu bilgisayarların bilerek trip attığını düşünüyorum... Farklı bir kablo ile denediğimde 100/100 hız aldım ve sonra tekrar eski kablomu denediğimde 100/100 hız aldım.

Yine 10/10 olmaya başladı :D Bu duruma hiç anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Bazen bu bilgisayarların bilerek trip attığını düşünüyorum... Farklı bir kablo ile denediğimde 100/100 hız aldım ve sonra tekrar eski kablomu denediğimde 100/100 hız aldım.

Yine 10/10 olmaya başladı :D bu duruma hiç anlam veremiyorum.

Modemi resetlemeyi dener misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı