Kablolu fare önerisi

8K Hertz'i her oyun desteklemiyor dogrudur. Ama 1000 Hertz (Gladius 3 aimpoint) ile 4000 Hertz'in (DeathAdder v3) cok farki var. Ayrica ileride 8K Hertz destegi gelecegini dusunuyorum. Ileriye donuk bir mouse bana kalirsa.



Kendimde deneyimledim (4K Hertz) hocam cok farki var.
Bir mouse 4K olmasada olur evet abartılıyor hiçbir zaman "off şuan 4000hz mouse kullansam adamı vurmuştum" demiceksin oyunlarda avantaj sağlıyor desem yalan olur, hala çoğu profusyonel oyuncunun fosil G pro x 1000 Hz kullanması ve tekrar tekrar satın alması dediklerimi doğruluyor.
 
Kardesim bu benim dusuncem yeter sal beni. Monitoru yetersiz, evet. Ileriye donuk diyorum.

İşlemci kaldırsa ne olacak?
Monitör yetersiz.

Kral zaten monitörüde değiştireceğim ama değiştireceğim monitör destekler mi bilmiyorum.

Bir mouse 4K olmasa da olur evet abartılıyor hiçbir zaman "off şu an 4000Hz mouse kullansam adamı vurmuştum" demeyeceksin oyunlarda avantaj sağlıyor desem yalan olur, hala çoğu profusyonel oyuncunun fosil G PRO X 1000 Hz kullanması ve tekrar tekrar satın alması dediklerimi doğruluyor.

Zaten oyunlarda avantaj saglamak icin almıyorum tek istegim elime tam oturan bir mouse kral ama Hz arttikca daha hizli bildirmezmi.
 
Zaten şu an kullandigim mouse kablosuz.
İyi işte, kablosuzdan devam.

Alternatifin de var.
Biraz alçak ama.
 
Son düzenleme:
İyi işte, kablosuzdan devam.

Alternatifin de var.
Biraz alçak ama.

Ultra ve Max seçeneklerinde ne fark oluyor?
 
Pro olan 250mAh kaplaması değişik.
Pro Max 500 mAh kaplaması iyileştirilmiş.
Ultra 6000 DPI ek. 500 mAh. Kaplaması iyileştirilmiş.

Kral bir de şeyi anlamadım zamanın varsa açıklayabilir misin? Bu uyum muhabbeti ne işlemci monitör falan. Sadece polling rate muhabbetini az çok biliyorum.
 
Kral bir de şeyi anlamadım zamanın varsa açıklayabilir misin? Bu uyum muhabbeti ne işlemci monitör falan. Sadece polling rate muhabbetini az çok biliyorum.

Polliting rate farenin bilgisayara saniyede gönderdiği veri sayısıdır.
Monitör ve işlemci olayı ise.
Bu verileri işlemcinin doğru düzgün işlemesi için iyi bir işlemciye sahip olan gerek, aksi halde FPS düşmesi yersin.
Monitör ise, bu hızdan tam verim alman için en az 240 Hz monitöre sahip olmak gerekiyor ki çok fark ettirmiyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı