Çözüldü Kablolu internet bağlantısında sürücü sorunu

• Konuyu başlatan YBK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.864
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YBK

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar sevgili forum ahalisi,
Dün gece çalışan masaüstü bilgisayarımdaki Ethernet kablolu internet bağlantım bu sabah itibarıyla çalışmamakta. Aygıt yöneticisine girerek "ağ bağdaştırıcıları"nı görüntüledim. Sadece "WAN miniport" yazanlar vardı, başka bir şey yoktu. Daha sonra "görünüm" sekmesinden gizli aygıtları göster seçeneğini tıklayınca "Intel(r) I211 gigabit network connection" aygıtı gözüktü ancak başındaki işaretin rengi silinik. (Resim 1'de görüldüğü üzere)
Anakart modelim ASUS ROG STRIX B350F, daha sonra ASUS'un sitesinden bir diğer bilgisayarım aracılığıyla lan sürüsünü indirip USB'ye yazdım. Ancak sorun olan bilgisayarımda ''asus.exe"yi çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Yani tıklıyorum yükleme başlamıyor.

Not: iki farklı Ethernet kablosu denedim sorun aynı. Sürücü problemi vardır umarım yoksa Ethernet portu bozulduysa çok üzülürüm.
sorun ne zaman başladı? dün gece her zamankinden farklı olarak, uyurken kasa ışıklarından rahatsız oluyorum diye PC kapalıyken fişleri prizden çektim. Bu kablolu bağlantı portumu bozmuş olabilir mi? Ya da bu sabah kablosuz klavye mouse kargom geldi, USB girişine bu ürünlerin bağlantısını taktım. Kısacası dünden beri bunlar dışında ekstra bir olay yaşanmadı.

WhatsApp Image 2020-10-10 at 14.00.27.jpeg

Sorunumun çözülmesine yardımcı olabileceğini düşündüğüm bazı görseller :
WhatsApp Image 2020-10-10 at 14.14.16.jpeg Eki Görüntüle 697313

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-10-10 at 14.14.47.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-10 at 14.14.47.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradan " Windows® 10 için Intel® ağ bağdaştırıcı sürücüleri sürüm 25, 2'ü yükler." Yazan kısmı indirin ve sistemi yeniden başlatın, sorun çözülmez ise tekrardan yazın.
Buradan " Windows® 10 için Intel® ağ bağdaştırıcı sürücüleri sürüm 25, 2'ü yükler." Yazan kısmı indirin ve sistemi yeniden başlatın, sorun çözülmez ise tekrardan yazın.

Çözüm
Size ne kadar teşekkür etsem az, belki çok ufak bir problemdi ancak bilgim olmadığı için anakart'ı tamire falan gönderip bir ton iş alacaktım başıma. Çok sağolun tekrardan. Dediğinizi yaptım ve sorunum çözüldü. Peki bu sürücü veya her neyse neden problem çıkardı bana?

Size ne kadar teşekkür etsem az, belki çok ufak bir problemdi ancak bilgim olmadığı için Anakart'ı tamire falan gönderip bir ton iş alacaktım başıma. Çok sağ olun tekrardan. Dediğinizi yaptım ve sorunum çözüldü. Peki bu sürücü veya her neyse neden problem çıkardı bana?
Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla sürücü yüklenmemiş görünüyordu yüklenince sorun çözüldü. Rica ederim, doğru bilgiyi ve çözümleri paylaşmak için buradayız. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı