Kablolu ses sistemi bilgisayara nasıl bağlanır?

rburakuysall

Centipat
Daha fazla  
Askere gitmeden önce çalışan sistemi nasıl bağladığımı unuttum. Bilgisayarın arkasındaki yeşil girişe AUX'u takıyorum, diğer iki ucu ise "2CH Input" yazan yere bağlıyorum. İki hoparlör yeterli olduğu için, jak girişlerini "Audio Input" bölümündeki R ve L yazan yerlere takıyorum. Ancak ses gelmiyor ve ses ayarlarına girdiğimde hoparlör de görünmüyor. Devre dışı bırakılan aygıtlar listesinde de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anlamadım, lütfen bana yardımcı olun.
  • Şimdi bilgisayar yeşil ses çıkışından sesi aldınız.
  • Kablonun diğer tarafı ikili şekilde (büyük ihtimalle beyaz-kırmızı iki kablolu).
  • Bu ikili kabloyu hoparlöre giriyorsunuz.
Şimdi sesi hoparlör sistemine (bu arada bu sistem ne, hoparlör mü, müzik seti mi?) girdik.
Cihazda kaynak seçimi yapıyor muyuz, var mı öyle bir yer?
Bu arada kabloyla ses çıkış yapıyorsak bilgisayardan, ayrı hoparlör görülmez, o normal.

Ben anlamadım, lütfen bana yardımcı olun.
  • Şimdi bilgisayar yeşil ses çıkışından sesi aldınız.
  • Kablonun diğer tarafı ikili şekilde (büyük ihtimalle beyaz-kırmızı iki kablolu).
  • Bu ikili kabloyu hoparlöre giriyorsunuz.
Şimdi sesi hoparlör sistemine (bu arada bu sistem ne, hoparlör mü, müzik seti mi?) girdik.
Cihazda kaynak seçimi yapıyor muyuz, var mı öyle bir yer?
Bu arada kabloyla ses çıkış yapıyorsak bilgisayardan, ayrı hoparlör görülmez, o normal.
Reis bilgisayarda realtek sürücüsü olmadığını fark ettim ve yükleyemiyorum da anakart firmasını aradım garantiye getir diyor göndermek te istemiyorum

Reis bilgisayarda realtek sürücüsü olmadığını fark ettim ve yükleyemiyorum da anakart firmasını aradım garantiye getir diyor göndermek te istemiyorum
Buluruz biz o sürücüyü :)
Şunu yap ama sen tabii ki ünlem yerine "ses aygıtı" için ID'yi buraya yazacaksın. ID ile doğru sürücüyü buluruz illa ki.

Buluruz biz o sürücüyü :)
Şunu yap ama sen tabii ki ünlem yerine "ses aygıtı" için ID'yi buraya yazacaksın. ID ile doğru sürücüyü buluruz illa ki.
malesef ünlem bile gözükmüyor buraya anakartımın marka modelini ve aygıt yöneticisinin ss ini atayım hemen bilinmeyen aygıtlar da var onun kodunu da atayım
anakartım: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4
birinci bilinmeyen aygıt donanım kimliği:
hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0260
ikinci bilinmeyen aygıtın donanım kimliği gözükmemekte

ben artık sürücü yüklemekten gına geldi pc ilk defa mavi ekran bile verdi anydeskten bağlanıp halledebilirseniz anydesk kodum:D1 563 070 873

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-16 001228.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-16 001228.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-03-16 001110.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-16 001110.png
    109,8 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran görüntüsü 2025-03-16 000832.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-16 000832.png
    1 MB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Geri