Kablonet 100 güldüren kampanya nasıldır?

@erens178 acaba kullandığın routerın Wi-Fi'si kötü olabilir mi? Ve ya da akşamları hızın düştüğü için ailedeki kullanımda arttığı için çıkıyor olabilir. Ve ya TT çıkışları bu aralar kötü yani bende kötü. Ve üslubunuda düzgün kullan.

Hayır routerı şirket kiralıyor zaten virüsten dolayı herkes evden çalışıyor sayılır akşam oluşan bir yoğunluk değil saat19:00 olduğu zaman başlıyor internetimiz yavaşlamaya şu an Discord'da 450 pingim var bu güne özel bir durum sanırım ama normalde dediklerine yakın internet veriyorlar.

Saat 19.00 24.00 arası 25 mbps oluyor hızınız. Çok benim için ping aşırı sorun olmuyor 25mbps olduğu zaman. Onun dışında zaten çok iyi. Fiyatı da en uygunu bu. İnternet sitelerinde max 88 mbps alabileceğimi gösteriyordu ama 96 civarı alıyorum.

Kablonet ne hız için anlaşma yaptıysan onu verir. Akşam 19-24 saatleri arası 25 Mbit oluyor. Modem kiralatacaklar sana DOCSIS 3.0. Wi-Fi ile bağlantı kuracağın cihazlar varsa 5 GHz destekli olmalı modem ona dikkat et yoksa Wi-Fi ile 2.4GHz'de maksimum 50 Mbit hız falan görürsün. Kabloda 105 Mbit altına düşmedim ben daha.

@Patrixcs

Yo gayet artıyor hatta 200ping aldığım oluyor altyapım iyi olmasına rağmen gündüz sorun yok fakat gece sıkıntı oluyor. Nerden çıkardın geceleri ping’in azaldığını.

Ya ben salağım ya o ben anlamadım hani yaşı mı küçük yetmiyor hiçbir fikrim yok bence bunu bir bildirelim yanlış bilgi veriyor.

Aga bende yeni gectim 1 ay oldu 95 tl oduyorum 7 den 12 ye 25mbpsye dusuyor gayet memnunum suana kadar hic pingim cikmadi arkadaslarima yayin aciyorum dcden oyun oynuyorum ping yok saniyede 9-13 mb arasi indiriyorum
Aga bende yeni gectim 1 ay oldu 95 tl oduyorum 7 den 12 ye 25mbpsye dusuyor gayet memnunum suana kadar hic pingim cikmadi arkadaslarima yayin aciyorum dcden oyun oynuyorum ping yok saniyede 10-13 mb arasi indiriyorum

Ben de yaklaşık 1 hafta kadar önce geçtim. Oldukça memnunum. Önceki kullandığım servis sağlayıcısına göre 3 ping fazla veriyor fakat büyük bir sorun değil. 19.00-24.00 arası 25Mbps download ve 5 Mbps upload oluyor. Hız testleride ortalama 24 Mbps download veriyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-08 at 16.50.43.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-08 at 16.50.43.jpeg
    142,4 KB · Görüntüleme: 37
Dediğim gibi bizim binada kablonet vardı zaten 8 senedir onu kullanıyoruz eskiden çok seçenek yoktu. Şimdi birkaç marka daha var ama en ve en uygunu Kablonet. En az 2 senedir KAblonet kullananlar için yüz güldüren kampanyayı kullanıyorum. 84 TL, cihaz kiralama falan da var. 100 mbps, saat 7'den sonra 24'e düşüyor. Ama Kablonet altın TV paketi de var. Sinema kanallarının hepsi açık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı