Kablonet +2000 TL cayma bedeli çıkarıyor

s_effa

Kilopat
Daha fazla  
Selam herkese. 2016'dan beri Türksat Kablonet kullanıcısıyım. Devam etmekte olan taahhütlü (24ay) üyeliğim 100 Mbps sınırsız internet 155,99 TL. 11. ayımı doldurdum. Apartmanıma TurkNet GigaFiber 1000 Mbps (139.90 TL) geldi. Mantıklı olarak firma değiştirmek istiyorum fakat Kablonet bana +2000 TL cayma bedeli çıkartıyor. Kablonet'i dondurup TurkNet'i denedim ve oldukça memnunum. Kablonet'ten en uygun şekilde nasıl ayrılabilirim? Cayma bedelini neye göre hesaplıyorlar? Daha üst pakete geçip kısa zamanda da taahhüt bozsam daha mı az ödeme yaparım? Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Hayırlı Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği, Madde 16 2. Bend;

"Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir. "

Adresini Kablonet altyapısı olmayan bir yer ile değiştirmeniz durumunda herhangi bedel ödemeden iptal edebilirsiniz.

Selam herkese. 2016'dan beri Türksat Kablonet kullanıcısıyım. Devam etmekte olan taahhütlü (24ay) üyeliğim 100 Mbps sınırsız internet 155,99 TL. 11. ayımı doldurdum. Apartmanıma TurkNet GigaFiber 1000 Mbps (139.90 TL) geldi. Mantıklı olarak firma değiştirmek istiyorum fakat Kablonet bana +2000 TL cayma bedeli çıkartıyor. Kablonet'i dondurup TurkNet'i denedim ve oldukça memnunum. Kablonet'ten en uygun şekilde nasıl ayrılabilirim? Cayma bedelini neye göre hesaplıyorlar? Daha üst pakete geçip kısa zamanda da taahhüt bozsam daha mı az ödeme yaparım? Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Hayırlı Sosyaller.
E Devlet Üzerinden Abonelik Fesih Başvurusu bölümüne girerek yapabilirsin. Ödemen gereken gerçek ücreti öğrenebilirsin. Fakat Çakallık yapıyorlar. Sözleşmendeki indirimsiz tutarı kontrol et örnek veriyorum aylık 40tl indirim yaptılarsa 11x40TL indirim ücretini ödemen gerekir. E devlet hepsini kontrol etmeni sağlar.

e-Devlet üzerinden abonelik fesih başvurusu bölümüne girerek yapabilirsin. Ödemen gereken gerçek ücreti öğrenebilirsin. Fakat çakallık yapıyorlar. Sözleşmendeki indirimsiz tutarı kontrol et örnek veriyorum aylık 40TL indirim yaptılarsa 11x40TL indirim ücretini ödemen gerekir. e-Devlet hepsini kontrol etmeni sağlar.

Dediğiniz yere girip yeni fesih başvurusuna tıklıyorum ve şöyle bir yazı ile karşılaşıyorum; "taahhütlü abonelikler için cayma bedeli çıkabilir. Çıkabilecek cayma bedeli miktarını öğrenmek için işletmeciniz ile görüşünüz." " herhangi bir abonelik bilginiz bulunmamaktadır."
Abonelik dondurduğum için mi böyle çıkıyor sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı