Kablonet DNS güncellemesi uzun sürüyor

DreaMYs

Femtopat
Daha fazla  
Kablonet'te DNS sorunu yaşıyorum. Şöyle ki domain nameserver girdiğimde, bu değişim tüm ISS'lerde 30 dakika ile 2 saat içinde güncellenirken, Kablonet 24 saat geçmesine rağmen güncellemiyor. Yani ben sorunu biliyorum ve kendim DNS girip sitelere erişim yapabiliyorum ama müşterim eğer Kablonet kullanıyorsa 2 gün geçiyor ve hala siteye erişemiyor. FlushDNS vs hiçbir şey işe yaramıyor. Bunun bir çözümü yok mu? Neden güncellemiyorlar anlamıyorum ki.

Kablonet'te DNS sorunu yaşıyorum. Şöyle ki domain nameserver girdiğimde, bu değişim tüm ISS'lerde 30 dakika ile 2 saat içinde güncellenirken, Kablonet 24 saat geçmesine rağmen güncellemiyor. Yani ben sorunu biliyorum ve kendim DNS girip sitelere erişim yapabiliyorum ama müşterim eğer Kablonet kullanıyorsa 2 gün geçiyor ve hala siteye erişemiyor. Flushdns vs hiçbir şey işe yaramıyor. Bunun bir çözümü yok mu? Neden güncellemiyorlar anlamıyorum ki.

Kablonet'in DNS sorunu yok her gün güncelliyorum anında değişiyor.

Kablonet'in DNS sorunu yok her gün güncelliyorum anında değişiyor.
IHS,Natro,godaddy gibi firmalarda sorun yaşamıyorum. Mesela müşterim whois.com dan almış domaini (buradan domain alındığını yeni öğrendim) 25 saat oldu yaklaşık Turkcell den tut bütün iss ler güncelledi ama kablonet hala DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN veriyor. Sizin sorun yaşamamanıza sevindim lakin 120 tane site host ediyoruz hepsinde bu sorunu yaşamıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı