Kablonet fiberden Turknet VDSL'e geçilmeli mi?

Daha fazla  
Merhabalar, 1-2 ay boyunca internet değiştirmeyi düşündüm. Kablonet kullancısıydım, hızlarım 00.00 ile 19.00 araları 100 MB 5 19.00 ile 00.00 araları 25 MB oluyordu. Son 1 hafta boyunca maalesef günde 7-8 kere internet kesilmeleri, uzun süre gelmeme, gelirse Discord'da 5000 ping ve Instagram'da videolar dona dona oluyordu. Bunun da üzerine değiştirme kararını aldım ama Kablonet'ten şu ana kadar memnunum sanırım 5-6 yıl kullandım ama artık şu 7'den sonra internet seviyesi düşürmeleri bunun sonucunda kota olmuyor sanırım akıllı sınırsız paket diyorlardı kota olmasa da insani bir tık sinir ediyor. Sabahları ping değerleri gene ortalama olsa bile geceleri cidden yükseliyor. Drop sorunu kesinlikle var. Telefonla taahhütün bitmesine az kaldı. Yenileyelim mi diye aradılar ben de şu an yeniletmeyi düşünmüyorum, çok fazla ping sorunu yaşıyorum dedim. Ondan sonra ne olduysa oldu zaten en fazla drop yerken o konuşmadan sonra 5000 pingden aşağı inmez olduk. Müşteri memnuniyeti açısından büyük bir açıkları olduğunu düşünüyorum fakat çok fazla kullandım ve fiber altyapısı bulunmakta burada. Kablonet'i de fiber olarak kullanıyorum o yüzden değiştirmekte biraz zor geliyor. VDSL ile 81 Mbps indirme, 8 Mbps upload veriyor TurkNet ama burada Kablonet fiber altayapısı bulunuyor. Ondan dolayı TurkNet'in de fiber verme şansı var mı bilmiyorum.

Kısacası:
Kablonet'ten TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

TurkNet'e geçersem evime kadar fiber hattı çektirebilir miyim?

TurkNet'te sorun yaşar mıyım?

Daha önce TurkNet kullanan bazı arkadaşlar çıkarsa ping değerlerini belirtirse veya drop sorunu yaşıyorlarsa belirtirlerse çok sevinirim.

Eve kadar fiberide karşı komşumuz çektirmiş. Sanırsam onların Vodafone olmalıydı ama Vodafone düşünmüyorum 24MB veriyorlar. TurkNet'te eve kadar fiber çekebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknetin kendi altyapısı gelmesi zor büyük şehirlerde değilsen ama türtelekom fiberi getirebilirsi bütün sokağı dilekçeye imzalatırsın böyle olabilir türknet sorunu teknik servisi sıkıntı çözümü uzun ve gecede kobma oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı