VanquisheR_ Megapat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 462 Makaleler 21 19 Ekim 2020 #11 Kayseri Mantısı dedi: Ben Kablonet'e geçtiğim zaman ellerinde modem yoktu ayrı almıştım modemi onlar gelip kurulumu yaptılar. O zaman Router almak daha mantıklı olur. Hem uğraşmamış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Sizce AP mi almak daha mantıklı yoksa Router mı ? İkisi arasında çok ufak farklar olduğunu biliyorum ancak yine de kararsızlık içindeyim.
Kayseri Mantısı dedi: Ben Kablonet'e geçtiğim zaman ellerinde modem yoktu ayrı almıştım modemi onlar gelip kurulumu yaptılar. O zaman Router almak daha mantıklı olur. Hem uğraşmamış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Sizce AP mi almak daha mantıklı yoksa Router mı ? İkisi arasında çok ufak farklar olduğunu biliyorum ancak yine de kararsızlık içindeyim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 19 Ekim 2020 #12 @VanquisheR_ Bağlantı kopma sorunu yaşadığınızı yazmışsınız modemi değiştirin bence.
VanquisheR_ Megapat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 462 Makaleler 21 19 Ekim 2020 #13 İşte sorun da burada zaten. Sorunlu desem yine aynı modemi tahsis edicek KabloNet.