Kablonet internet geçmişine bakılabilir mi?

OxeyGG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Kablonet kullanıyorum, güvenmediğim birtakım öğrenci kişilere ailem şifreyi vermiş. Değiştirdim ama geçmişine bakabilir miyim veya silebilir miyim?

Modemin geçmişinizi kaydetme özelliği varsayılan olarak kapalıdır. Eğer bu ayarı değiştirmediyseniz geçmiş tutulmuyor.
Ekstra olarak internet geçmişine internet sağlayıcınızdan detaylı bilgileri talep ederek görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar ben Kablonet kullanıyorum, güvenmediğim birtakım öğrenci kişilere ailem şifreyi vermiş. Değiştirdim ama geçmişine bakabilir miyim veya silebilir miyim?
Geçmişi silemezsiniz. Servis sağlayıcıdan sadece kaç GB hangi gün kullanılmış onu görebilirsiniz. Onlline işlemlerden de bakabilirsiniz. Girilen siteleri,yerleri servis sağlayıcısından öğrenemezsiniz. Bunun için hukuki yollara başvurulması gerekir.

Teşekkürler dostlar bir sorun çıkarsa giderim polise ozaman.

Teşekkürler dostlar bir sorun çıkarsa giderim polise ozaman.
Bilginiz olsun diye iletmek istedim yine ama sonuçta o cihazın bağlandığı IP adresi sizin blokunuz üzerinden hareket ettiği için yasal yaptırımlar konusunda hat sahibi yükümlüdür.

Siz siz olun lütfen ailenize bu konuyu özümsetin. Benzer bir durumda kalan yakınım olmuştu. Bütün sokak bir şekilde şifresiz yapılmış bu ağa bağlanıyordu. Ağı hemen WPA2 sertifikalı şifrelendirmeye çekerek şifrelendirmiştim.

Ayrıca WEP şifreleme kırılabiliyor WPA2 mümkünse WPA3 türü şifrelemeye sahip modem cihazları ile Wi-Fi şifresinin oluşturulmasına özen gösterelim.

WPS butonu ile modem açıkları yaşanabiliyor. Eğer modem arayüzünden WPS'yi kapatabilirseniz sağlıklı olur. Tabi aile bireyleriniz modem şifresinden anlamıyor ve sadece WPS tuşu ile yeni kullanıcılara şifre paylaşabiliyorsa bir şey diyemeyeceğim.

Teşekkür ederim hocam kontrollerimi yapacam ailemi de tebihledim.

Mahkeme kararı gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…