Kablonet modem önerisi

flashrina

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle okuyan yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu hafta evime kablonetten internet bağlattım 75Mbps hızında, VDSL üzerinden internet kullanıyorum modem (VC220-G3U 1200 Mbps) şu ankiralık olarak bulunuyor uzun vadede buna para harcamak istemediğim için bir modem almak istiyorum. Bana modem önerebilirseniz çok memnun olurum. Farklı fiyat aralıklarında önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

2.el Vodafone ZTE Zxhn H1601 alabilirsin 800-1000 TL arasında satılıyor.

2.el Vodafone ZTE Zxhn H1601 alabilirsin 800-1000 TL arasında satılıyor.

Kablonet kendi verdiğinden başka modemlerle çalışmaz diye bir şey okudum yanlış bilgi mi?

Son düzenleme:
Keenetic Extra DSL. Kolay kurulum/kullanım/arayüz. Sıfırı 2500 civarı, ikinci elde önceki versiyonu 1000-1500 civarında. Önceki versiyon pek geleceğe dönük değil aslında ama bu fiyata kabul edilebilir bence.

Alternatif olarak en ucuz VDSL modem ile kaliteli bir router da kullanabilirsiniz, eskiden öyle yapıyordum ve tavsiye ederim. Fiber’e geçseniz de router’ınızı kullanmaya devam edebilirsiniz, böylece internet kaliteniz daha iyi olacaktır.

Kablonet kendi verdiğinden başka modemlerle çalışmaz diye bir şey okudum, yanlış bilgi mi?
Fiber altyapıda öyle, başka yolu olsa da zahmetli olduğundan uğraşmıyor çoğunluk. DOCSIS altyapıda da özel modem kullanmak gerekiyor.

Kablonet kendi verdiğinden başka modemlerle çalışmaz diye bir şey okudum yanlış bilgi mi?

O sacede DOCSIS modemlerde olur VDSL altyapı da öyle bir durum mevcut değil istediğin VDSL modemi kullanabilirsin.

Çok armut piş ağzıma düş olmayacaksa router önerebilir misiniz ve en ucuz VDSL modem derken Mbps'ye dikkat etmem gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Evinizin boyu ve şekli, kaç kişi/cihaz bağlanacağı ve ikinci ele sıcak bakıp bakmadığınızı söylerseniz birkaç öneride bulunabilirim. Yaklaşık bütçe de belirtmeniz lazım tabii, on bin liralık cihazlar da var sonuçta.

Bir de yazım kurallarına uymazsanız ceza yersiniz, mesajlarınızı düzenleyin isterseniz. Süresi geçmişse rapor atıp mesajınızın düzeltilmesini istediğinizi yazıp ceza yememek için dua edin…

Çok armut piş ağzıma düş olmayacaksa router önerebilir misiniz ve en ucuz VDSL modem derken Mbps'ye dikkat etmem gerekiyor mu?

Hayır sadece modemin chipsetinin bağlı olduğun saha dolabıyla uyumlu olması yeter genellikle Türkiye'deki altyapı Broadcom chipsetli modemlerle daha iyi çalışır router olarak Xiaomi AX3000t alabilirsin modem olarak da 2.el Vodafone HG658C V2 alabilirsin bu sistem 2000 TL'ye patlar ve en iyi verimi bu sistemden alırsın.

Düzenledim teşekkürler ev L şeklinde 4 oda bir mutfak bir lavabo bulunuyor. Fiyat olarak 1000 lirayı çok aşmak istemem ve ikinci ele soğuk bakıyorum. Eğer bu fiyatla çok kötü bir hizmet alacağımı düşünüyorsanız kiralamakla devam etmek de bir seçenek olarak duruyor. Ayrıca evde böyle bir şey bulunuyor işe yarar mı bilmiyorum.

Kral sende zaten iyi modem varmış ya bunun yanına router al yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…