Kablonet modem önerisi

Peki 2000 TL yatırım yapmakla şu an kullandığım kiralık modemi kullanmak arasında nasıl bir fark hissederim acaba.

Peki 2000 TL yatırım yapmakla şu an kullandığım kiralık modemi kullanmak arasında nasıl bir fark hissederim acaba.

Bayağı fark hissedersin ama önemli olan soru şu evin kaç m² ve modem nerede bulunuyor ve nereden çekmesini istiyorsun ayrıca çekmesini istediğin yer ve modem arasında kaç duvar var.

Kral sende zaten iyi modem varmış ya bunun yanına router al yeter.

AX3000t biraz tuzlu router almak istiyorsam 1.5k yı gözden çıkarmak mı gerek en az.

Bayağı fark hissedersin ama önemli olan soru şu evin kaç m² ve modem nerede bulunuyor ve nereden çekmesini istiyorsun ayrıca çekmesini istediğin yer ve modem arasında kaç duvar var.

Modem girişte oluyor, ben bütün yıl olmuyorum genelde ailem için kurmaya çalışıyorum o yüzden her yerden çekse güzel olur ama en çok salon mutfak ve onların odası derdim, mutfak modemin önündeki oda salon ve onların odası çapraz kalıyor duvar sayılıyorsa 2 sayılmıyorsa 1'er, ev 120 130 M.2

Son düzenleme:

Bunlardan birini modeme kablo ile tak diğerini de çekmesini istediğin yerin yakınına koy.

Vallahi denemeden bilemezsin ama kiralık cihazla da senin senaryonda verim alamazsın sana mesh sistem lazım.

Elinizdekini kullanabilirsiniz, şimdikinden pek farkı olmaz. Kaliteyi arttırmak isterseniz para harcamanız lazım ama.

İsterseniz önce elinizdekini kurup deneyin, tatmin ederse kiralık modemi iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…