S Satlas79 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Kablonet modemi olan Netmaster'a sahibim fakat modemden memnun değilim. Kablonet'in internet kablosu farklı bu kabloyu VDSL modeme takmam mümkün müdür? Ya da farklı modemi nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
Kablonet modemi olan Netmaster'a sahibim fakat modemden memnun değilim. Kablonet'in internet kablosu farklı bu kabloyu VDSL modeme takmam mümkün müdür? Ya da farklı modemi nasıl kullanabilirim?
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.713 Makaleler 21 Çözümler 99 23 Ocak 2024 #2 DOCSİS ise VDSL modem kullanamazsın. Router'e bağlarsın en fazla.
Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.798 Çözümler 12 23 Ocak 2024 #3 Bende de Netmaster modem var. Menzili düşük olduğu için ben de sıkıntılar çektim. Menzil Genişletici (Range Extender) alarak bu sorunu çözdüm. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ethernet bağlantısı ile bana sağlanan internet hızını, %90-95 verimlilikle odama kadar ulaştırdım.
Bende de Netmaster modem var. Menzili düşük olduğu için ben de sıkıntılar çektim. Menzil Genişletici (Range Extender) alarak bu sorunu çözdüm. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ethernet bağlantısı ile bana sağlanan internet hızını, %90-95 verimlilikle odama kadar ulaştırdım.