slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 İyi midir sizce nasıl kullananlar anlatabilir mi nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2024 #2 Bir dönem deneyimlemiştim. Berbattı. TurkNet'e geçmiştik. Çok daha iyiydi.
Valeria Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 12 Ağustos 2024 #3 Turknet iyi hoş da 500 TL oldu. 500 TL ne ya doğal gaz faturası gibi olacak yakında
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Valeria dedi: Turknet iyi hoş da 500 TL oldu. 500 TL ne ya doğal gaz faturası gibi olacak yakında Genişletmek için tıkla... Haklısın. erme dedi: Bir dönem deneyimlemiştim. Berbattı. TurkNet'e geçmiştik. Çok daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam neden beğenmediniz aslında bende kablonet düşünmüyordum ama altyapı birde TT'Nin var ve eve gelen elektrik faturasından daha pahalı. erme dedi: Bir dönem deneyimlemiştim. Berbattı. TurkNet'e geçmiştik. Çok daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam neden beğenmediniz 50 mbps internet speednet sonucu: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Son düzenleme: 12 Ağustos 2024
Valeria dedi: Turknet iyi hoş da 500 TL oldu. 500 TL ne ya doğal gaz faturası gibi olacak yakında Genişletmek için tıkla... Haklısın. erme dedi: Bir dönem deneyimlemiştim. Berbattı. TurkNet'e geçmiştik. Çok daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam neden beğenmediniz aslında bende kablonet düşünmüyordum ama altyapı birde TT'Nin var ve eve gelen elektrik faturasından daha pahalı. erme dedi: Bir dönem deneyimlemiştim. Berbattı. TurkNet'e geçmiştik. Çok daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam neden beğenmediniz 50 mbps internet speednet sonucu: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2024 #5 slim14 dedi: Hocam neden beğenmediniz aslında bende kablonet düşünmüyordum ama altyapı birde TT'Nin var ve eve gelen elektrik faturasından daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Gecikme çoktu.
slim14 dedi: Hocam neden beğenmediniz aslında bende kablonet düşünmüyordum ama altyapı birde TT'Nin var ve eve gelen elektrik faturasından daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Gecikme çoktu.
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 12 Ağustos 2024 #6 Hangi altyapı DOCSIS ya da Telekom'da ping biraz fazla olabilir ama GPON'da iyi diyorlar.