Kablonet paket kaybı ve ani ping yükselişleri

1 Ay önce Türk Telekom'dan Kablonet'e geçtim, neredeyse Allah'ın her günü müşteri hizmetlerini arıyorum. Türk Telekom'da 23 ms sabit alırken Kablonet'e geçtim 29-30 mslere çıktı tamam, buna lafım yok. Ama sabit değil, fırlıyor sonra şikayet vara yazdım, mail attım, mailime cevap gelip 100'lük ıp bloğundan çıkardılar, çözüm olmadı. Bu da ama her defasında müşteri hizmetlerini aradığımda ıp değişimi yapıyorlar, pingplotterdaki değerleri de bırakacağım yorumlarsanız sevinirim. Sizce sorun neden kaynaklı? Modem ayarlarındakı kanal ayarları vs her şey en iyi ayarda Türk Telekom'da 10 senede yaşamadığım sorunu Kablonet'te neden yaşıyorum, sorun port IP adresi veya hangi bileşende? Düşüncelerinizi bekliyorum

Dosya Ekleri

• pingtest.png
    34,4 KB · Görüntüleme: 100
Wi-Fi ile mi ping oluyor enthernet kablosuyla test yapıncamı sorun oluyor?

Kablosuz olarak bağlanıyorum modem yanımda değil ama modemin yanında da test ettim yine dalgalanmalar oluyor ama etherneti bağlayınca bir sıkıntı yok etherneti bağlama şansım olsa kullanabılırdım Türk Telekom'dayken Wi-Fi'de bile kullansam sıkıntı yaşamıyordum.
6-7 yıldır Türksat kullanıyorum ve böyle bir sorun yaşamadım. Zamanında TTNET üyeliğinden geçmiştim.

Türk Telekom'da da aksine ben yaşamıyordum sorun Kablonet'e geçtim bu sorunla uğraşıyorum sadece işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…