Akşam saatlerinde pingim çıkıyor. Bir sürü yöntem denendi çözülmedi. Son 1 aydır 50 kere telefondan bildirdim, 3 mail attım 15 arıza kaydı bıraktım ve 2 şikayet açtım. Bana modem değerleri ve altyapı değerleri normal denildi her zaman. Denenenler: Statik IP çözmedi, Modem değişikliği çözmedi, SNR CCER ayarsızlığı giderdiler çözülmedi. Bina içi yükselteç ayarsızlığı giderdiler; biraz etkisi oldu ertesi gün yine çözülmedi. En son beni arayıp bi sorun var evet dediler ve sokak kutusunu kontrol edip bi aparat değiştirdiler yine çözülmedi. Bufferbloat testi download latency yüksek, fast.com yüklü değerim yüksek ve CMD üstünden ping attığımda stabil olması gereken 51-52 ping bazen 100 ms üstüne çıkıyor. Benim evimle arasında 500 metre olan arkadaşım da KabloNet kullanıyor. CS oynarken falan nerdeyse aynı anda jitter yiyoruz ve o da benim gibi akşam saatlerinde Valorant'ta normalde 54 olması gereken pingi 60 küsürlerde oluyor. Bir de bana CMD'den 1.1.1.1 e attığım ping değerlerim yüksek gibi geliyor. 70'lerde olması anormal bence. Bu yaşadıklarıma yorumunuz nedir?
Artı olarak birde dün 2 kere her biri bir buçuk saat sürmek üzere internetim gitti komple.
Artı olarak birde dün 2 kere her biri bir buçuk saat sürmek üzere internetim gitti komple.
Son düzenleyen: Moderatör: