Kablonet sınırsız full paket kampanyası nasıl?

Keşanlı27

Femtopat
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Arkadaşlar Kablonet sınırsız Full paketi kulanan var mı(160TL) iyi mi, güldüren kampanyası alacaktım ama benim oynadığım zamanlar *7ile 12*arası
Türk Telekom alt yapısı bana 75 Mbps VDSL.
160TL'ye.
Fiber ise tek Kablonet'in.
Bir de Kablonet bağlantısı nasıl oluyor FTTC mi ya da FTTB ya da FTTH mi?
 
Kablonet pişmanlıktır hocam hızda sorun yaratmazlar dır fakat peering olsun ping olsun aşırı sorunlu Türk Telekom altyapısından şaşmayacaksın.
 
Selam.
Kapının girişindeki KabloNet kutusunu atarsan FTTB mi yoksa FTTH mi söyleyebiliriz. FTTB olması durumunda Telekom altyapısı ile 100₺'ya TurkNet öneririm.
 
Buradan hızını sorgula eğer 75Mbps alabiliyorsan TurkNet al. Zaten fiber olsa 100Mbps alabiliyorsun maksimum.

Neden TurkNet birçok alternatif firma varken daha ucuza 75 pakete 35 pakete 99.90 TL verende ne bileyim ya da 100Mbps'e :D
 
Neden TurkNet birçok alternatif firma varken daha ucuza 75 pakete 35 pakete 99.90 TL verende ne bileyim ya da 100Mbps'e :D

Eğer 75Mbps alabiliyorsa 100TL'ye 75Mbps uygun bir fiyat alternatifleride aynı fiyata satıyor zaten. Türk Telekom 75Mbps verebilirim diyorsa turknet zaten bu hızları verir.
 
Kullanıyorum. Akilli sinirsiz kullanıyordum ve 19-24 arası hız düşmesi canımı sıkıyordu. Sınırsız tarifeye geçtim. Hızım düşmeden 95-98Mbps alıyorum.
 
Eğer 75Mbps alabiliyorsa 100TL'ye 75Mbps uygun bir fiyat alternatifleride aynı fiyata satıyor zaten. Türk Telekom 75Mbps verebilirim diyorsa turknet zaten bu hızları verir.
Comnet;
Turuncunet.
Fixnet.
GIBIRNet.
Millenicom.
Netspeed.
Türk Telekom.
TurkNet.
Turkcell.
Vodafone.
Kablonet.
D-Smart
Tbtnet.
Netgalaksi.
Plusnet.
Oris.
Gibi firmalar mevcut tek firma odaklamasanız güzel olur Türk Telekom altyapısını kullanıyor diye her firma iyi olacak veya sende iyi olup o kişide iyi olacak diye bir şey yok karşınıza cıkan destek ekibi iyi olmayabilir diyerine iyi olabilir sonra konum cok onemli herkesin evi tesisatı modemi kablosu da bir bir değil her sorunda firma sorunlu olarak bakmamak gerek şu gerçeği deyim yurtiçinde Türk Telekom'dan iyisini bulamasınız yurt dışında netgalaksi GIBIRNet Comnet vb cok iyiler ve sorun yaşadığınızda mesela saha dolabı türktlelekom ilgileniyor arkadaşlar yani siz X firma kullansanızda genel sorunlara ana konulara Türk Telekom bakıyor kendi müşterilerinden az ilgileniyorlar ve çözümü cok zor ama Türk Telekom kullanırsanız evet pahalı tahhüt var ama sorunlarınız 1 günden kısa cozume varıyor ilgilenen ekip var yurt içi cok iyi mecbur iyi olacak zaten herkes istediğini kullanır fakat tek firma denemeyin tahhütsüz iken deneyebilceğiniz güzel firmaları deneyin iyi dediğiniz firmadan belki kat kat iyi verim alabilirsiniz ben mesela Türk Telekom kullanıyorum 24 ayda 1 kere sorun yaşadım o sorun 1 ay sürdü cunku 2. eve hafta sonu gittiğimden arasamda ulaşamıyordum pek hafta icine denk geldim gittim konuştuğum an cozumlendi Millenicom kullanıyorum onda zamanında sorunalr çeksemde şu an kusursuz bilginize profiimdede konularıma bakabiliirsiniz.
 
Bahsettiğiniz paketi kullanmıyorum lakin senelerdir kablonet müşterisiyim.
Birkaç kere arıza kesintisi dışında kesinti yaşamadım. Hızda düşme yaşamadım, ping yaşamadım.
Konumdan konuma değişir mi bilmiyorum lakin kendi tecrübeme göre sunulan hizmet yüksek kalitede.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı