Kablonet UyduNet Wi-Fi sorunu

HenryTudor

Centipat
Herkese merhaba.

Netmaster 383ZN modem kullanıyorum ve bağlantı hızım 100Mbps. Kablo ile bağlandığım zaman bu değerde sorun yok ama kablosuz bağlantıda modemin yanında bile (tablet ve 2 farklı model telefonla denedim) bağlantı hızı 45 - 48 arasında takılıyor. Türksat'ı aradım gelen arkadaş bilgisayarla bağlanıp tam hızı aldı. Had diyelim cihazlarda sorun var. Önceki evimde sorunsuz alıyordum hızı. Bununla ilgili ne yapabilirim?

Bir diğer sorunda çok fazla dalgalanma yaşıyorum Wi-Fi bağlantısında ve ev içi dağıtım da çok fazla sorun yaşıyorum bu sorunların çözümü için önerebileceğiniz bir router ya da Access Point var mı?

Herkese merhaba.

Netmaster 383ZN modem kullanıyorum ve bağlantı hızım 100Mbps. Kablo ile bağlandığım zaman bu değerde sorun yok ama kablosuz bağlantıda modemin yanında bile (tablet ve 2 farklı model telefonla denedim) bağlantı hızı 45 - 48 arasında takılıyor. Türksat'ı aradım gelen arkadaş bilgisayarla bağlanıp tam hızı aldı. Had diyelim cihazlarda sorun var. Önceki evimde sorunsuz alıyordum hızı. Bununla ilgili ne yapabilirim?

Bir diğer sorunda çok fazla dalgalanma yaşıyorum Wi-Fi bağlantısında ve ev içi dağıtım da çok fazla sorun yaşıyorum bu sorunların çözümü için önerebileceğiniz bir router ya da Access Point var mı?
Wifi ile bu hızlar normal.

Herkese merhaba.

Bu modem kiralıksa değiştirme hakkın var. Eğer kiralıksa çağrı merkezini arayıp modemini Ubee - EVW32C Modem ile değiştirmeyi isteyebilirsin. Bu modem wifi konusunda çok başarılı. ayrıca netmasterın kullandığın modemi 2 önceki nesil. Ubee yi alamasanda Netmaster'ın infinity modelini alabilirsin. 383ZN'den iyidir. Modemler hakkında bilgi almak istersen Kablonet Modem Çeşitleri | Uydunet Modem Destek bu sayfadan detaylı bilgi alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı