Kablonet'den sonra Superonline'a geçiş

Zaten kurulum bitip test edince göreceğim. Eğer ki 100 MB tam alırsam 200 MB'de geçiş yapabilirim.


Ayrıca bütün ISS sağlayıcılarının Google aramalarında çıkan adreslerinde ki yorumlar şöyle; tüm ISS dahil buna, Allah korusun, bir daha mı asla, önünden bile geçmeyin. Ben yandım siz yanmayın gibi sözler. Bu 3 büyük firma dışında millet ne kullanıyor, merak etmiyor değilim, niye böyleyiz?

Vodofone'un kendi fiber altyapısıyla kullandığımda sıkıntısı yoktu. Taşındığım için sözleşme yüzünden Kablonet altyapısını kullandığı bölgede kullandım be tam bir fiyaskoydu. Sözleşme bittikten sonra Kablonet'in kendinden hizmet almaya başladım. Sizin yazdıklarınızı yaşamadım. 5 ya da 6 ay oldu. Sadece iki kez internet gitti. Birinde bir saat içinde çözüldü. Diğeri binanın elektriğinin gitmesinden kaynaklıydı. Bence olay bölgesel altyapı sıkıntısından geçiyor. Bir yerde iyiyken farklı yerde kötü olabiliyor ya da farklı ISS altyapısını kullanarak sunuyor bundan dolayı sıkıntı çıkabiliyor vs. O yüzden her firmanın kötü yorumları olurken iyi yorumları da oluyor.
 
Dediklerinizi anlıyorum fakat, TTNET tarifeleri daha pahalı, zamanında onlarla çok uğraştım. Tekrar geçmeyi düşünmüyorum. Ayrıca 100 MB alırsam, kalırım artık Superonline'da. Direk apartman içerisinde fiber kutusu var, sitenin önünde ise 2 büyük dolaplardan biri, TTNET, diğeri Kablonet. Santral mi oluyor bunlar?

Evet Koblonet ve TTNET başka kabin olmaz. Türkiye'de Bulamasın.
 

Dosya Ekleri

  • ss internet.JPG
    ss internet.JPG
    32,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2434.JPG
    IMG_2434.JPG
    119,2 KB · Görüntüleme: 43
İkisi arasındaki farkları gözlemlemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Ben de belediye kazı izni çıkarırsa bu geçişi yapacağım, daha altyapı hazır değil malesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı