Kablonet'e geçilmeli mi?

Bende aslında onun için sordum ben zaten kablosuzda hiçbir internetde istediğim değeri alamıyorum. Modemle de alakalı olabilir Wi-Fi kalitesinin kötü olması. Yine de teşekkür ederim. taahhüdü çok uzun ve maliyetli olduğu için FixNet'i deneyeceğim. FixNet'de de sıkıntı çıkarsa artık son çare binada altyapısı olan Kablonet'i tercih edececğim.

Ben aylardır 100Mbps olarak kullanıyorum ping değerleri vs çok iyi, sadece birkaç gündür kesinti oluyor onun sebebini anlamadım. Çalışma var ondan olabilir. Onun dışında memnunum.

Fixnet Türk Telekom altyapısını kullandığı için VDSL altyapısı olacaktır. Kablonet'te daha mutlu olursunuz. Size kalmış tabi. Hayırlı olsun şimdiden.

Ben aylardır 100Mbps olarak kullanıyorum ping değerleri vs çok iyi, sadece birkaç gündür kesinti oluyor onun sebebini anlamadım. Çalışma var ondan olabilir. Onun dışında memnunum.

Kablonet mi TurkNet mi ?

Hocam Kablonet'de herkes ping sorunu var diyor. Bu beni korkuttu.

Hocam oyunlardaki ping değerleriniz atabilir misiniz?

Hocam şu an evde değilim, evde 2 PC var Valorant'ta 3 ms alıyordum. Genel hiçbir oyunda da bu nasıl ping ya demedim hiç. Bayağı iyi ping değerleri bende.

Hocam şu an evde değilim, evde 2 PC var Valorant'ta 3 ms alıyordum.

Counter-Strike EA FC veya başka bir yurt dışı merkezli oyun oynadıysanız değerlerini atarsanız sevinirim. Yine teşekkür ederim.(eve geçince veya aklınızda varsa)

Ben size şöyle atayım. Birinci fotoğraf kablo ile PC'den yaptığım hız testi Superonline'a geçmeden önce yapmıştım. İkincisi ve üçüncü de bir oda mesafeden ve en arka odadan telefondan yaptığım test.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    37,2 KB · Görüntüleme: 41
  • photo_2025-02-27_16-12-43.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 40
  • photo_2025-02-27_16-12-40.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…