Kablosu kayıp eski klavye tamiri nasıl yapılır?

Daha fazla  
Çatı arasından çıkan varlığını unuttuğumuz eski klavyemizi temizleyip kullanmak istediğimizde kablosunun kayıp olduğunu gördük. Elimizde bir ucu klavyeye bağlı ismi her neyse yeşil bir kart var ve diğer ucunda da lehim izleri var. Bu klavyenin çalışmasını sağlayacak kabloyu nereden bulabiliriz ya da bunu bir tamirciye yaptırabilir miyiz? Eğer çok hassas bir şey değilse kendimiz lehimlesek daha iyi olur. Tamircilere güvenmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20241106-WA0004.jpg
    IMG-20241106-WA0004.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20241106-WA0005.jpg
    IMG-20241106-WA0005.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 33
Çatı arasından çıkan varlığını unuttuğumuz eski klavyemizi temizleyip kullanmak istediğimizde kablosunun kayıp olduğunu gördük. Elimizde bir ucu klavyeye bağlı ismi her neyse yeşil bir kart var ve diğer ucunda da lehim izleri var. Bu klavyenin çalışmasını sağlayacak kabloyu nereden bulabiliriz ya da bunu bir tamirciye yaptırabilir miyiz? Eğer çok hassas bir şey değilse kendimiz lehimlesek daha iyi olur. Tamircilere güvenmiyorum.
Klavyeyi mezardan çıkarsanız aynı kondisyonda olur. Zaten klavyeyi de biliyorum bende kullandım benzerini yaptırmaya kalksan 0'ından daha fazla para ister tamirci.

Öncelikle selamünaleyküm klavyeyi yapabilirsin yapamazsın demiyorum ama yeni klavye almanla eşdeğer bir ücret çıkar hatta yeni klavye alsan daha karlı olursun iyi sosyal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı