Kablosuz fare gecikme yapar mı?

Bütçe
6-7k
Sıkıntı yaşama şansın var çünkü, Gaming gen tamamen sorunsuz kafan rahat olur. İstersen N11'den alırsın olmadı iade edersin. Garanti konusunda da Gaming gen çok daha iyi.

Hmmm anladım teşekkürler peki sıkıntı olip olmadigini nasıl anlarim ses durumuna goremi bir de bu gecikme yapar mı? Veya bu bütçede kulaklık önerir misin benimki ASUS ROG donanımı oldufu ixin tercih ettim sadece.

Hmmm anladım teşekkürler peki sıkıntı olip olmadigini nasıl anlarim ses durumuna goremi bir de bu gecikme yapar mı? Veya bu bütçede kulaklık önerir misin benimki ASUS ROG donanımı oldufu ixin tercih ettim sadece.

Senin zaten bütçe sıkıntın yok, SteelSeries Nova 5 Wireless öneririm sana. Gecikme falan değil kullanılmış falan gönderme şansı oluyor.

Gecikme sıkıntısı olmaz ve benden sana tavsiye vgn mouselerinden uzak dur elinde kalır ben ve arkadaşım beraber aldık ikimizinki de 1 yıl olmadan şarj edilemez oldu birkaç yaşayan daha gördüm uyarıyım kalitelisini almak lazım

Gecikme sıkıntısı olmaz ve benden sana tavsiye VGN mouselerinden uzak dur elinde kalır ben ve arkadaşım beraber aldık ikimizinki de 1 yıl olmadan şarj edilemez oldu birkaç yaşayan daha gördüm uyarıyım kalitelisini almak lazım.

Bende VGN marka kullanıyorum, kullananlar sıkıntı yaşamıyor. Ara sıra şansa her firmada senin gibi sıkıntı yaşayanlar oluyor. Yine de geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı