Kablosuz fare önerisi

Bütçe
3000-3500

vennes0

Kilopat
Arkadaşlar hepinize selam, yeni bir fare kalmak istiyorum ve kablosuz olmasını istiyorum. Daha önce aklıma yatan almayı düşündüğüm bir model var VXE R1 Pro Max modeli daha önce kullanana var mı memnun musunuz ve öneriniz var mı? Şunda ekleyeyim tüm gün PC başında çalışanda biriyim akşamları da oyun oynamayı severim genelde Single Player arada sırada CS falan atıyorum. Buna göre önerilerinizi bekliyorum.

@mefosane @EmirHene öyle çok ışıklı olsun fark etmez öyle bir takıntım yok ama sürekli sürekli şarj istemesin çünkü devamlı elimin altında olacak şarj etmesi falan kolay olsun.

Hocam attığım mouse iyidir ama 250 mAh, R1 Pro Max 500 mAh lakin mcudan mcu ya değişen bir şey bu. 250 mAh olan 500 mAh olandan daha uzun da gidebilir. Mcu ve yazılım gibi şeyler buna etken. Net bir bilgim yok araştırın hangisi uzun gidiyorsa onu alın.

@mefosane @EmirHene öyle çok ışıklı olsun fark etmez öyle bir takıntım yok ama sürekli sürekli şarj istemesin çünkü devamlı elimin altında olacak şarj etmesi falan kolay olsun.
1 haftada bir akşam uyumadan bırakırsanız hiç bitmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı