Kablosuz Gaming kulaklık ve mouse önerisi

Bütçe
6000
Kulaklık bir tık tuzlu geldi hocam ama düşüneceğim teşekkür ederim.

Hocam Void Elite ile aralarında bayağı fark var kulaklığı bir araştırmanızı öneririm Mouse'da sizi üzmez.

Kulaklık daha pahalı olmalı bence deneyime doğrudan fazla şekilde etki ediyor mouse daha az etki ediyor.

Kronik.

Düşüneceğim hocam teşekkür ederim daha ucuza var mı önerdiğiniz modeller elimde şu an Razer BlackShark V2 kablolu beyaz kulaklık var geçemeye değer mi sizce.

Evet stoku kalmamış kusra bakmayın.

Düşüneceğim hocam teşekkür ederim daha ucuza var mı önerdiğiniz modeller elimde şu an Razer BlackShark V2 kablolu beyaz kulaklık var geçemeye değer mi sizce.

Hocam geçecekseniz kulaklık için güzel bir bütçe ayırıp Wireless bir modele geçmenizi öneririm.

Kulaklık eksik gelmiyorsa bence gerekmez. Aynı şekilde düşündüm tek fark kulaklık HyperX bence bir ürün eksik gelmiyorsa gerekmiyor. Kulaklığın sesi beni tatmin ettiği için ben devam ediyorum.

Benim attığım şekilde alabilirsin dostum.

Teşekkür ederim.

Kulaklık eksik gelmiyorsa bence gerekmez. Aynı şekilde düşündüm tek fark kulaklık HyperX bence bir ürün eksik gelmiyorsa gerekmiyor. Kulaklığın sesi beni tatmin ettiği için ben devam ediyorum.

Kablo rahatsız ediyor bir tık sadece kablosuz aşırı rahat ettiriyor gibi bunu Logitech F310'dan Xbox 9 gen gamepad e geçince anladım tüm ekipmanı yavaşdan kablosuz a çekmeyi düşünüyorum.

Klavyem ve mouse padden memnunum onlar dışında da sadece kulaklık ve mouse kalıyor gerçi

O zaman geçin kablosuza. Ben kabloyu odama gire ayarladım mesafe fazla olmasına rağmen rahatsız etmiyor ama düşmelerden kulakliklgin ses kısma yeri hasarlı yeni kulaklığa geçince kablosuz düşünüyorum. Uzun süre yeni kulaklık almamak için HS80 alınabilir. HyperX modellere de bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…