Syrox_er Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar, depremde evimiz hasar aldığı için başka bir eve taşindık ama altyapı olmadığı için Superbox bağlattık ama çok yavaş, değistirmeyi düşünüyorum. Hangi modemleri önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Selam arkadaşlar, depremde evimiz hasar aldığı için başka bir eve taşindık ama altyapı olmadığı için Superbox bağlattık ama çok yavaş, değistirmeyi düşünüyorum. Hangi modemleri önerirsiniz?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.269 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Hangi şebeke? Ben Turkcell superbox kullanıyorum tabi ki deprem bölgesinde değilim fakat Turkcell hepsinden iyi çeker diye düşünüyorum.
Hangi şebeke? Ben Turkcell superbox kullanıyorum tabi ki deprem bölgesinde değilim fakat Turkcell hepsinden iyi çeker diye düşünüyorum.
Syrox_er Hectopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 SdtCngz dedi: Hangi şebeke? Ben Turkcell superbox kullanıyorum tabi ki deprem bölgesinde değilim fakat Turkcell hepsinden iyi çeker diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım hangi şebeke derken
SdtCngz dedi: Hangi şebeke? Ben Turkcell superbox kullanıyorum tabi ki deprem bölgesinde değilim fakat Turkcell hepsinden iyi çeker diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım hangi şebeke derken
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.269 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Operatör demek istedim hocam.