zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 724 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Merhaba, mekanik klavye almayı düşünüyorum. Kablolu mu kablosuz mu almak konusunda kararsızın. Eğer kablosuz ile kablolu arasında oyunlarda fark edilecek cinsten gecikme yoksa kablosuz almayı düşünüyorum? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhaba, mekanik klavye almayı düşünüyorum. Kablolu mu kablosuz mu almak konusunda kararsızın. Eğer kablosuz ile kablolu arasında oyunlarda fark edilecek cinsten gecikme yoksa kablosuz almayı düşünüyorum? Bu konuda bilgisi olan var mı?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 6 Ekim 2023 #2 Kablosuz alabilirsin, dandik olmasın.
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 6 Ekim 2023 #3 Kalitesine göre, ve oynayacağın oyuna göre de değişir. Farkı hissetmesen bile rekabetçi oyunlar için pek iyi olmaz. Eğer masaüstü kullanıyorsan kesinlikle kablolu tavsiye ederim. Kablosuza vereceğin farka daha iyi kablolu alırsın.
Kalitesine göre, ve oynayacağın oyuna göre de değişir. Farkı hissetmesen bile rekabetçi oyunlar için pek iyi olmaz. Eğer masaüstü kullanıyorsan kesinlikle kablolu tavsiye ederim. Kablosuza vereceğin farka daha iyi kablolu alırsın.
4 403362 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 802 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #4 Dierya DK61e öneririm. Bütçe artarsa Keymove K68 veya Keymove K61.