bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.894 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 26 Ocak 2023 #11 ddogualgan dedi: Amazon.com.tr bunu almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam kullanmadım ama sorun olacağını sanmam. En azından TP LİNK falan alınabilir.
ddogualgan dedi: Amazon.com.tr bunu almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam kullanmadım ama sorun olacağını sanmam. En azından TP LİNK falan alınabilir.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.749 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #12 bonz dedi: Bilmiyorum hocam kullanmadım ama sorun olacağını sanmam. En azından TP LİNK falan alınabilir. Genişletmek için tıkla... TP-Link ürünleriyle aynı çip kullanılıyor ve kullanan biri olarak 2 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım.
bonz dedi: Bilmiyorum hocam kullanmadım ama sorun olacağını sanmam. En azından TP LİNK falan alınabilir. Genişletmek için tıkla... TP-Link ürünleriyle aynı çip kullanılıyor ve kullanan biri olarak 2 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.894 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Ocak 2023 #13 KafadanKontak dedi: TP-Link ürünleriyle aynı çip kullanılıyor ve kullanan biri olarak 2 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman alsın hocam. Ben sadece daha kaliteli bir şey almasını istemiştim. Madem aynı fark etmez o zaman.
KafadanKontak dedi: TP-Link ürünleriyle aynı çip kullanılıyor ve kullanan biri olarak 2 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman alsın hocam. Ben sadece daha kaliteli bir şey almasını istemiştim. Madem aynı fark etmez o zaman.