Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, bir kablosuz kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda G733 var fakat ben genede forumdan öneri almak istedim. Fiyat fark etmez. İyi bir kablosuz kulaklık önerisi lazım. Oyunlarda felanda kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler.
G733'ün ses seviyesi yeterli olmayabiliyor bazıları için, onun dışında çöp diyecek bir durumu yok. Cloud 3 wireless öneririm.

Fiyatı fark etmez diye bir şey yok, 20000 TL'ye de kulaklık var 5000 TL'ye de. @roxy1881 neden her şeye gülüyorsun?

Yani 7 8'e kadar rahat verebilirim.

Merhaba arkadaşlar, bir kablosuz kulaklığa ihtiyacım var. Aklımda G733 var fakat ben gene de forumdan öneri almak istedim. Fiyat fark etmez. İyi bir kablosuz kulaklık önerisi lazım. Oyunlarda falan da kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler.

Arctis Nova 5 alabilirsin G733 alınmaz.

Kanka sağ ol öneri Çin ben dha önce Arctis Nova 3 kulalnmıştım ve 2 kere arızalanmıştı o yüzdne SteelSeries'i kullanmaktan biraz çekiniyorum ve sonar falan vardı onda ses ayarlarında 5 tane falan SteelSeries vardı o yüzden çok SteelSeries taraftarı değilim.

G733'ün ses seviyesi yeterli olmayabiliyor bazıları için, onun dışında çöp diyecek bir durumu yok. Cloud 3 Wireless öneririm.

Kanka benim arkadaşta vardı ondan görmüştüm ses kalitesi falan iyiydi aslında oyunda falan şu anki kulaklığım Logitech G335 ve ses kalitesi muazzam FPS oyunlarını biraz bıraktım yani G733 hiç mi alınmaz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı