Kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
1200
Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Oyun oynayacağım ve kod yazacağım. Kafam büyük saçım kabarık dolayısıyla sıkmazsa güzel olur. Piyasasını hiç bilmediğim ancak mecburen bir bütçe belirtmem gerektiği için 1200 TL diye başlatıyorum. Ben sorunsuz cızırtı çıkartmayan kafamı sıkmayacak mikrofonu kötü olmayan kablosuz bir kulaklık istiyorum.
Önerileriniz ve yanıtlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.
.
Düzeltme : Yeni bütçe 1500.

Son düzenleme:

Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum çok da memnunum. Ses ve mikrofon kalitesi gayet iyi. Dip ses sorunu var diye bir söylenti var fakat ben cesaret edip almıştım iyikide almışım. Ben dip ses probleme ile karşılaşmadım. Tek sorun EQ ayarını kendine göre ayarlaman lazım. Bütçeni az bir miktar daha arttırabilirsen alabilirsin.

Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum çok da memnunum. Ses ve mikrofon kalitesi gayet iyi. Dip ses sorunu var diye bir söylenti var fakat ben cesaret edip almıştım iyikide almışım. Ben dip ses probleme ile karşılaşmadım. Tek sorun EQ ayarını kendine göre ayarlaman lazım. Bütçeni az bir miktar daha arttırabilirsen alabilirsin.
Hocam kafanızı sıkıyor mu? Benim kafam büyük ve saçım da kabarık da bu sorunu her kulaklıkta yaşıyorum bunda yaşamak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı