Kablosuz Modeme Bağlanabilmek için Sürücü

beratgil

Hectopat
Selam arkadaşlar kolay gelsin . D-Smart kablosuz internet paketini kullanıyorum... Windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum. (945GZ Micro 775 SE Version. 6.x). Aygıt yöneticisin de kablsouz bağdaştırıcı bir tek bu yüklü:

Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC

Sorunum, modeme kablo takmadan internete giremiyorum yani illa ki kablo takıyorum. Şimdi ben hangi bağdaştırıcıyı indireyim ki kablosuz olarak baglanayım?.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisyarınız dizüstü mi? Değilse hazır alınma mı? Toplamaysa anakart modeli nedir? Herhangi bir alıcı, USB anten türü bir şey kullanıyor musunuz? Ya da başka cihazlarla (telefon, tablet vs.) rahatça bağlanabiliyor musunuz? Ya da en başta şöyle sorayım sizin internet ağınız gözükmüyor mu bilgisayarınızın kablosuz ağlar kısmında? Sorununuzu birazcık daha açarsanız daha çabuk yardımcı olabiliriz.

Arakadaşlar masa üstü...Ana kartı Nwida .. Lettop ta iki adet bagdaştırıcı var..

Şöyle örnek vereyim:

Lettopta atheros ar wiereles netvork adapter var.
Atheros ar pcı e gigbayt ethernet contorller.

Bunda iki tane yüklü ya şimdi ..1ncisi kaldırdıgım da kablosuz baglanmıyor.. Ancak yükleyip baglanıyor ..

Şimdi evdeki olan da ise ..Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC sadce bu yüklü ...

İşte masa üstünün wireles bagdaştırıcısını nasıl bulabilirim..

Microsoft Windows 7 Ultimate /32,​
945GZ Micro 775 SE​

Driver Identifier bunu indirdim tarattırdım ..ama yine bir adet.

Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC bunu gösteriyor

Arkadaşlar bari brinizi de konuyu okusaymış.

Konuyu açan arkadaş masaüstü kullanıyor (anakart modelini vermiş) ve bir kablosuz ağ adaptörü olmadan, sadece sürücü kurark kablosuz özelliği kazandırabileğini sanıyor bilgisayarına.

//Kablosuz ağ adaptörü almanız lazım:

USB 11n - TeknoFiyat

Masaüstü PC'lerde kablosuz adaptör gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…