Kablosuz mouse önerisi

Ben uzun vadeli kullanıyorum pil değişssin rahat olsun ve hani markaları hiç duymadım ondan biraz belirtirseniz sevinirim.
@GalaxySal450'ın önerdiği modeller en çok tercih edilen 3-4 modellerden 2si.
Ayrıca sarı siteye de bi göz atın derim. 2. el olarak istemiyorsanız önerim XM2we olur.
 
Güzel seçenekler, o bütçeye en iyileri. Markaları duymamanız gayet normal.

Hiç bilgim yok dediğim gibi son varemi 8 yıl once aldım. Uzun vadeli sağlam istiyorum bütçeyi 3K bandına çekmek mi gerekir? ASUS ROG Gladius II'ı Wireless aimpoint ya da ASUS ROG Gladius II'ı nasıldır? Hiçbir fikrim yok incelemesine baktıklarımı size soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.


@GalaxySal450'ın önerdiği modeller en çok tercih edilen 3-4 modellerden 2'si.
Ayrıca sarı siteye de bir göz atın derim. 2. el olarak istemiyorsanız önerim XM2we olur.

Şu an Hatay'da yaşadığım için sarı site pek işe yaramaz herhalde. Benim fare 145G falan bu fareler çok hafif nasıl bir şey olur bilmiyorum.

Razer Viper V2 Pro kablosuz gibi bir fare ile kıyas güdersek ne artılar ne eksiler var.
 
Son düzenleme:
Oyuncu faresi oyuncu ekipmanlarinda bir de FPS agirlikli oyun oynuyorsaniz en onemli ekipmandir. Parayi biraz kiymak gerekir diye dusunuyorum. Bir suru mouse deneyimim oldu. Razer'in her seyi kaliteli ancak konu mouse olunca en iyi marka oldugunu dusunuyorum. Fiyati da cok pahali ama hak ediyor. Deathadder v3 Pro ergonomik bir mouse zaten kendisini bir suredir kullaniyorum ve her seyi ile mukemmel. 500 TL altina ambidextrous olan hali Viper v2 Pro'yu da tercih edebilirsiniz aralarinda sekil disinda bir fark yok.
 
2 2.5k falan verebilirimde gerek var mı yok mu diye arada kaldım 1500 TL bandında alacağım herhalde.

Profesyonel istiyorsan bunun ustune yok. Ben o kadar para vermezdim agir FPS oyuncusu degilim diye.
 

Profesyonel istiyorsan bunun ustune yok. Ben o kadar para vermezdim agir FPS oyuncusu degilim diye.
2800 TL verip 20 milyon tiklama omurlu omron switch sarmaz bence hocam. O mouse'un double click problemi de vardi.
 

Profesyonel istiyorsan bunun ustune yok. Ben o kadar para vermezdim agir FPS oyuncusu degilim diye.

Bende değilim bunu duyunca bana ne önerirsin. Bir de arıştırdım ben avuç içi tutuyorum fareyi belki mühim bir bilgidir teşekkürler.
 
Hocam o kadar ağır FPS oynamıyorum ay da 4 5 defa CS girerim falan normalde story strateji falan oynarım. Sadece almışken en iyisini alayım demiştim. Derseniz ortalama bir mouse sana yeter diye onu alayım.

Oyuncu faresi oyuncu ekipmanlarinda bir de FPS agirlikli oyun oynuyorsaniz en onemli ekipmandir. Parayi biraz kiymak gerekir diye dusunuyorum. Bir suru mouse deneyimim oldu. Razer'in her seyi kaliteli ancak konu mouse olunca en iyi marka oldugunu dusunuyorum. Fiyati da cok pahali ama hak ediyor. DeathAdder V3 Pro ergonomik bir mouse zaten kendisini bir suredir kullanıyorum ve her seyi ile mukemmel. 500 TL altina ambidextrous olan hali Viper V2 Pro'yu da tercih edebilirsiniz aralarinda sekil disinda bir fark yok.

Hocam Viper V2 Pro'ya bakar misin?

Baktım hocam sadece biraz daha küçük pençe tutuşu için iadel diyorlar. Benim şu an derdim bana bu çok mu olur olmaz mı? Onu düşünüyorum. Nede olsa eski bir Razer kullanıcısı olarak alıp geçmek isterdimde fiyatları bayağı bir yüksek eskiye göre.
 
2500 tl veririm diyorsanız kesinlikle Ninjutso Sora alın. Mouseyi kavrayıp tutuyorsanız veya pençe şeklinde tutuyorsanız shape'i memnun edecektir.
 

Geri
Yukarı