Kablosuz oyuncu faresi önerisi

A9 Ultra en Fix tercih olur. Alındığından beri kronik ben şu sorun ile karşılaştım yazan görmedim forumda.

A9 Ultra en fix tercih olur. Alındığından beri kronik ben şu sorun ile karşılaştım yazan görmedim forumda.

Aynen bende görmedim diğer Pro ve altı modellerinde sorunlar varmış yazılımla düzeltilmiş vs denildi.
Vallahi hocam bakalım düşüneceğim hepsi birbirine yakın çünkü.
ES21Pro'daki boşluk problemini siz söyleyince aynı izlediğim videoyu izledim yeni fark ettim yani
Scyrox.
ES21Pro (veya belki diğer rawm modelleri) fakat yorum vs daha az ATK'ya göre her 2'sinde de.
ATK9Ultra ile birlikte 3'ünden birisini almayı düşünüyorum ama kararsızım ilk bu konuyu açtığımda direk 2-3kişi ES21Pro al dedi mesela
Şimdi de ATK seçeneğini ekledim opsiyonlarıma.

Pro altı modellerde ilk çıktığında Click atlıyordu ama oda yazılımsaldı düzeleli çok oldu. Yeni modellerde öyle bi sorun zaten yok.

Scyrox bence ATK ve ES21 pro varken alınmaz. Aşırı fiyatı balon şuanda.

Aynen diğer arkadaşlarda öyle diyor.
Hocam A9 Ultra ile ES21Pro arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden.
Kalite olarak hangisi daha iyidir?
ES21Pro'nun skatezleri bayağı hoşuma gitti büyüklük olarak.

Arada aşırı fark yoktur. İkiside üzmez dediğim gibi Clicklerde boşluk olma ihtimali onun dışında ikiside iyi. Hangisi daha hoşuna gidiyorsa onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…