Kablosuz oyuncu faresi önerisi

kka04

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda SteelSeries Rival 5 kablolu kullanıyorum.
Rival 5 kalitesi ve performansından aşağı düşmeden kablosuz mouse önerebilir misiniz?

Şu anda SteelSeries Rival 5 kablolu kullanıyorum.
Rival 5 kalitesi ve performansından aşağı düşmeden kablosuz mouse önerebilir misiniz?

Logitech G502 X Plus Wireless.
Razer Basilisk Ultimate.
SteelSeries Aerox 3 Wireless.
Corsair Dark Core RGB Pro SE.

Bütçe çıkıyorsa Plus modeli veya daha üstünü almak daha iyi olur.

1748366716210.png

MCHOSE ne kadar budget da olsa QC'leri ATK'den daha kötü. Sensör implementasyonları daha kötü. Evet lightweight falan ama 2400TL'ye siyah skatez geliyor. Switch desen mekanik yani optik değil ve bu fare 2400TL. Darmoshark bile 2700'e alıcı ile beraber aldığında PTFE skatez + TTC Optik switch falan sunuyorlar. Başkasının önerdiği ürünün şurasında şöyle bir problem varmış deyip de önerdiğiniz ürüne de az dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2500137

MCHOSE ne kadar budget da olsa QC'leri ATK'den daha kötü. Sensör implementasyonları daha kötü. Evet lightweight falan ama 2400TL'ye siyah skatez geliyor. Switch desen mekanik yani optik değil ve bu fare 2400TL. Darmoshark bile 2700'e alıcı ile beraber aldığında PTFE skatez + TTC Optik switch falan sunuyorlar. Başkasının önerdiği ürünün şurasında şöyle bir problem varmış deyip de önerdiğiniz ürüne de az dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık yeni mekanik switch’lerde double click yaşanma ihtimali sıfıra yakın hocam.
Örneğin kullandığım Mouse’da Huano Blue Shell Pink Dot Transparent mekanik switch var, 0 ms bounce time’da kullanıyorum ona rağmen bir kere bile double click yaşamadım. Optik switch kullanan Viper Mini’den geçince mekanik switch hissiyatı ilaç gibi gelmişti.
Bunun yanında Hibrit optik switch’ler çıktı, onlar süper mesela.
Düz optiklerin problemi hissiyatları.

Mesela Fantech daha önceki Pro modelinde optik TTC Gold switch’ler kullanıyordu ancak adamlara hissiyat konusunda çok fazla geri bildirim geldiği için mekanik Switch ile değiştirdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı