Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
3500

mag339

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi. Maksimum 3500 TL bütçem var, bilgisayarda kullanmak üzere alıyorum. Şu anlık Arctis 9 ve Corsair Virtuoso arasında kaldım. Birazcık daha tuzlu olsa da Hi-Fi ses ve daha kaliteli mikrofon yüzünden gönlüm Virtuoso'dan yana. Ancak yeni çıkan ürünleri pek takip etmedim. Farklı kulaklıklar da önerebilirsiniz, önerilere açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı tam belli değil sanırım ama ses kalitesinin bayağı iyi olduğunu söylüyor videoda. 300 saat şarjı gidiyormuş. Hoparlörde de farklı bir ses tekniğini kullanmışlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Fiyatı tam belli değil sanırım ama ses kalitesinin bayağı iyi olduğunu söylüyor videoda. 300 saat şarjı gidiyormuş. Hoparlörde de farklı bir ses tekniğini kullanmışlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence bu fiyatta kafa bandlı alması daha iyi.

Cloud serilerinde yazılım olmuyor, kablosuz olan Cloud Alpha Wireless modelinde de yazılım yoksa almayın derim.
Kaliteli mikrofon istiyorsan Corsair HS80 var ama şarjı az gidiyor deniyor.
Seçeneklerin arasına Razer Blackshark V2 Pro'yu da ekle bence. İncelemem:
Başlıkta da yazdığı gibi. Maksimum 3500 TL bütçem var, bilgisayarda kullanmak üzere alıyorum. Şu anlık Arctis 9 ve Corsair Virtuoso arasında kaldım. Birazcık daha tuzlu olsa da Hi-Fi ses ve daha kaliteli mikrofon yüzünden gönlüm Virtuoso'dan yana. Ancak yeni çıkan ürünleri pek takip etmedim. Farklı kulaklıklar da önerebilirsiniz, önerilere açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Virtuoso'da HI-FI ses modu kablolu bağlayınca aktif oluyor gibi bir şey hatırlıyordum. Emin değilim ama. İncelemelerine bakın derim.

Son düzenleme:

3500 bütçen varsa Logitech G733 alabilirsin yaklaşık 2700 falan diye hatırlıyorum.

Aktif olarak Arctis 9 kullanıyorum. Kulaklık rahat, bazen telefonumada bağlıyorum ve ses kalitesi yine muhteşem. Kulaklığın tek kötü yanı şarjının uzun gitmemesi, yaklaşık 20 saat. Eğer bu senin için problem değilse tavsiye edebilirim. Yeni gelen güncelleme ile birlikte birçok oyun için otomatik optimize edilmiş ses modları var SS Engine üzerinden yapman gereken tek şey oynadığın oyunu seçmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı