Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Cok dandik dedigin standart 10m Omron switch. 1 yildan fazladir sorun cikartmadi henuz bana. Ama diger bir cok omron switchte oldugu gibi bunda da cift tiklama olabiliyor zaman icerisinde. Oyle bir anlatiyorsun ki sanki alir almaz sorunlu olacakmis ve mouse kullanilmaz durumda geliyormus gibi.
Fanboyluk boyle birsey iste tam da heh.
 
@Shuriken Fakat Omron 10milyon sıkıntılı değil mi hocam? Bir sürü gördüm çift tıklama sorunları yaşayanları. Ayrıca Fury Z almak daha mantıklı değil mi?
"Berbat, alinmaz, lanet olsun boyle switche, evine ates salsin" demekle "cift tiklama sorunu olabiliyor" demek ayni seviyede degil iste. Olmayabilir de cunku o cift tiklama problemi. Olursa da 2 yil garanti bunun icin var zaten
 
@Sezer_1907 Sensörlrr Fury Z de G305'te aynı. Fury Z daha hafif, G305 daha ağır. Ayrıca Fury Z de kapak değişebiliyor, delikli ve deliksiz olabiliyor. Fury Z PTFE skatezlere sahip. + sayılmaz ama Fury Z beyaz. Ayrıca Fury Z şarjlı, kablolu şekilde de kullanılabiliyor. Öneririm, Rampage ürünü, bende Rampage'den nefret ederim normalde. Fury Z'den çok memnun kaldım. Bende Fury Z kullanıyorum. Öneririm bir araştırın derim:

 
@Sezer_1907 sensörlrr Fury Z de G305'te aynı. Fury Z daha hafif, G305 daha ağır. Ayrıca Fury Z de kapak değişebiliyor, delikli ve deliksiz olabiliyor. Fury Z ptfe skatezlere sahip. + sayılmaz ama Fury Z beyaz. Ayrıca Fury Z şarjlı, kablolu şekilde de kullanılabiliyor. Öneririm, Rampage ürünü, bende Rampage'den nefret ederim normalde. Fury Z'den çok memnun kaldım. Bende Fury Z kullanıyorum. Öneririm bir araştırın derim:


G305 sipariş ettim. İade süresi çerçevesinde deneyeceğim. Memnun kalmazsam sizin önerdiğiniz fareye yöneleceğim.
 

Geri
Yukarı