Kablosuz USB Adaptör Tavsiyesi

Neden hep antenli modellere bakıyorsun? Çekim sorunu mu var? Harici anteni olmayanların da içerisinde anten var. Dizüstü ile kullanacaksan böyle büyük ürünler hoş gözükmeyecektir bence.

Aynen. Masaüstü dersen 2. önerdiğim olabilir fakat dizüstü ise 1.'si harika olur ki ben masaüstünde AirTies 2310 kullanıyorum gayet de iyi. USB uzatma kablosu ile USB modemi masama getirdim ki bu şekilde çok da iyi duruyor. AirTies 2411 ise 2310'dan çok daha iyi bir modemdir. Eğer 300 Mbit internet veya 5 GHZ modem desteği varsa almanı tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem bir üst odada olduğu için çok güçlü bir ürüne ihtiyacım yok. Bu yüzden daha ucuz ürünlere yöneleceğim.
Kasa arkasına takılan flash diske benzer ürünlerimi tercih etmeliyim yoksa aparatla masaüstünde duran ürünlerimi tercih etmeliyim ? Ya da PCI kartları mı tercih etmeliyim?
Flash disk benzeri ürünleri tercih etsem kasanın arkasına taksam kapalı bir alanda olduğu için bağlantı kesilmeleri ya da hız düşüşleri yaşar mıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı