delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Merhaba, B450M S2H V2 anakartım var, Wi-Fi adaptörü arıyorum. 100-150 TL bandında bütçem var. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Mart 2022 #2 Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü | ITOPYA Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü En iyi fiyat seçenekleri ile MW300UH ITOPYA'da www.itopya.com Kendim kullanıyorum öneririm. 5 GHz desteği yok ancak 100 Mbps paket ile yeriyor bana.
Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü | ITOPYA Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü En iyi fiyat seçenekleri ile MW300UH ITOPYA'da www.itopya.com Kendim kullanıyorum öneririm. 5 GHz desteği yok ancak 100 Mbps paket ile yeriyor bana.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Mithat Berhan dedi: Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü | ITOPYA Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü En iyi fiyat seçenekleri ile MW300UH ITOPYA'da www.itopya.com Kendim kullanıyorum öneririm. 5 GHz desteği yok ancak 100 Mbps paket ile yeriyor bana. Genişletmek için tıkla... Bu modeli araştırmıştım, sürekli kopmalar oluyor diyen birkaç kişi vardı. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı? Aklımda bulunur, teşekkürler.
Mithat Berhan dedi: Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü | ITOPYA Mercusys MW300UH 300Mbps USB Wireless Ag Adaptörü En iyi fiyat seçenekleri ile MW300UH ITOPYA'da www.itopya.com Kendim kullanıyorum öneririm. 5 GHz desteği yok ancak 100 Mbps paket ile yeriyor bana. Genişletmek için tıkla... Bu modeli araştırmıştım, sürekli kopmalar oluyor diyen birkaç kişi vardı. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı? Aklımda bulunur, teşekkürler.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Mart 2022 #4 delvarto dedi: Bu modeli araştırmıştım, sürekli kopmalar oluyor diyen birkaç kişi vardı. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı? Aklımda bulunur, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu modelde ilk gün ben de öyle yaşamıştım, sonra sürücü kurma tavsiyesi geldi. Windows'un otomatik kurduğu sürücüde ışığı yanıp sönerken driver yükleyince sabit yanmaya başladı. Driver'dan sorun kalmadı diyebilirim.
delvarto dedi: Bu modeli araştırmıştım, sürekli kopmalar oluyor diyen birkaç kişi vardı. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı? Aklımda bulunur, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu modelde ilk gün ben de öyle yaşamıştım, sonra sürücü kurma tavsiyesi geldi. Windows'un otomatik kurduğu sürücüde ışığı yanıp sönerken driver yükleyince sabit yanmaya başladı. Driver'dan sorun kalmadı diyebilirim.