Kaç inç monitör alınmalı?

Avardenk

Decapat
Kullandığınız monitrlerin boyutu ve Hz değeri nedir? Monitör almak istiyorum ama ekran büyüklüğünde kararsızım.

FPS ve hikaye türünde oyunlar oynuyorum. 24 inç 165Hz monitörüm.

Masanın büyüklüğüne bağlı olarak 24 yada 27 güzel bence. Çok büyük isterseniz 32 de bakabilirsiniz.

1080p 24, 1440p 27-32, 2160p de 27 üstü.

Genellikle 24 inc en çok tercih edilen galiba Hz olarak da 144-165.

Kullandığınız monitrlerin boyutu ve Hz değeri nedir? Monitör almak istiyorum ama ekran büyüklüğünde kararsızım.
FHD en fazla 25 inç, WQHD en fazla 32 inç.

En az 2 veya 4K 240Hz 360Hz abartı olur ama kesinlikle öneririm ama fiyat tuzlu

Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorsan 24 inç ve en az 144 Hz bir monitör seçmelisin(aslında her türlü en az 144 Hz almalısın)hikayeli oyunlarda 27 inç gider. Tabii bu demek değildir ki 24 inçte hikayeli, 27 inçte de FPS oyunları oynanmaz değil. Ayrıca bütçen yetiyorsa ne olursa olsun IPS monitör al.

İnch oranı kişiden kişiye değişen bir durum. 1080P için yok 23,24 sınırmış gibi yorumlar boş. Sen karar vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…